Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Corp. chystá novou mobilní hru New State, za první týden se registrovalo 5 milionů hráčů

6. 3. 2021 | 20:45 PUBG Mobile
Jsou to už tři roky od chvíle, co jsme si mohli poprvé zahrát na našich mobilních zařízeních oblíbenou battle royale hru PlayerUnknown's Battlegrounds. Nyní nás studio PUBG Corporation potěšilo zprávou, že nás letos čeká nová mobilní alternativa nesoucí název PUBG: New State.
PUBG: New State
PUBG: New State
Zdroj: PUBG Corporation

Nový titul PUBG: New State má na svědomí přímo vývojářské studio původní hry pro počítače a konzole, PUBG Corporation, zatímco za PUBG Mobile stojí čínský gigant Tencent. Na rozdíl od předchozích dvou titulů se tentokrát přeneseme do daleké budoucnosti roku 2051, což se na samotné hře viditelně odrazí. Kromě starých mechanik na nás ve hře budou čekat novinky, jako jsou balistické štíty, drony nebo možnost udělat kotrmelec.

Mimo to se můžeme těšit i na speciální funkci, díky které si budeme moct upravovat a vylepšovat zbraně přímo v průběhu zápasu. Jak trailer na PUBG: New State naznačuje, místo klasických aut a motorek, na které jsme byli v předchozích verzích zvyklí, se na mapě budou generovat moderní futuristická vozidla. I ty ale budou plnit stejnou funkci jako doposud. Vývojáři také slibují, že půjde o dosud nejvíc realistický gameplay, na což se vzhledem k tomu, že se stále jedná o mobilní hru, velmi těšíme a doufáme, že nejde jen o plané řeči.

PUBG: New State
PUBG: New State
Zdroj: PUBG Corporation

PUBG: New State bychom se podle dostupných informací měli dočkat v průběhu roku 2021. Android uživatelé se už nyní mohou předregistrovat přímo v obchodu Google Play, což za první týden provedlo více než 5 milionů hráčů! Hráči na iOS si naopak musejí ještě počkat. Za pouhou registraci na vás pak ve hře bude čekat limitovaný skin na auto, který vám v inventáři zůstane už navždy. Stejně jako u PUBG Mobile jde i tentokrát o úplně bezplatnou hru s dobrovolnými mikrotransakcemi. Uvidíme, jak se novému titulu z dílny PUBG Corporation bude dařit a jestli sklidí stejně dobré ohlasy jako právě hra PUBG Mobile, která patří mezi absolutní špičku.

Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.