Přejít k hlavnímu obsahu

realme PUBG Mobile liga pokračuje třetím turnajem. Nenech si utéct poslední šanci!

4. 5. 2021 | 10:43 PUBG Mobile
Další velká soutěž v PUBG Mobile je tady! Po úspěchu dřívějších dlouhodobých lig se budeme držet tohoto konceptu i nyní. Přivítejte realme PUBG Mobile ligu!
realme PUBG Mobile liga
realme PUBG Mobile liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Mobilní adaptace PlayerUnknown's Battlegrounds udává trendy mobilního gamingu a díky společnosti realme je nám ctí představit náš další dlouhodobý projekt. Realme PUBG Mobile liga bude trvat dva měsíce, zapojit se může naprosto každý a stejně tak se kdokoliv může dostat i na komentovaný stream s domácí špičkou. Ve hře budou parádní ceny od partnera soutěže, mezi kterými je největším lákadlem 4x parádní telefon realme 8 Pro.

Celá soutěž odstartuje třemi kvalifikačními turnaji, do nichž se již nyní můžete přihlásit. Účastníci jednotlivých kvalifikací budou sbírat body do velké tabulky, ze které postoupí 32 nejlepších týmů do základní části. Motivace zapojit se do všech tří kvalifikačních turnajů je tedy velká, protože díky zvolenému systému se může do základní části podívat naprosto každý, stačí se jen zapojit! Samotná hlavní fáze už bude živě streamovaná a v průběhu čtyř týdnů budeme hledat složení velkolepého finále. Šampiona realme PUBG Mobile ligy poznáme po dvou hracích dnech v polovině června. Neváhej se zapojit a ukázat, že si mobilní PUBG zaslouží své místo na scéně!

Harmonogram celé realme PUBG Mobile ligy:
Středa 21. dubna1. otevřená kvalifikace
Středa 28. dubna2. otevřená kvalifikace
Středa 5. května3. otevřená kvalifikace
Středa 12. května1. kolo základní části
Středa 19. května2. kolo základní části
Středa 26. května3. kolo základní části
Středa 2. června4. kolo základní části
Středa 9. června1. den velkého finále
Středa 16. června2. den velkého finále

1. místo: 4x realme 8 Pro

Realme 8 Pro

2. místo: 4x realme Watch S Pro

Watch S Pro

3. místo: 4x realme Buds Air 2

Buds air 2

Štítky: realme
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.