Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull chystá turnaj v Age of Empires 2, registrace už jsou otevřené

10. 5. 2021 | 09:00 Age of Empires II
Chybí vám oldschoolové pecky, jako je například Age of Empires? Nyní si díky Red Bullu můžete tuto legendární hru připomenout v nadcházejícím turnaji! Red Bull si pro vítěze přichystal obrovskou odměnu, tu získá i prvních 64 nejlepších hráčů. Zaregistrovat se můžete již dnes na stránkách Red Bullu.
Red Bull Wololo
Red Bull Wololo
Zdroj: Red Bull

Nenechte si ujít okamžiky turnaje legendární oldschoolové hry Age of Empires 2, která bude již brzy součástí turnaje Wololo IV od Red Bullu. Za akcístojí legendární streameři AoE, chybět nebudou třeba Nili_AoE, MembTV, T90Official nebo Dave_AoE. Živých přenosů se dočkáte na oficiálních Red Bull kanálech na Twitchi a YouTube.

Jak se můžete zaregistrovat

Otevřené kvalifikace se budou konat 29. a 30. května a následně 6. a 7. června. Na hlavní turnaj budou poté vyhrazeny dva víkendy, protože bude rozdělen na dvě etapy. Souboj o prvenství vypukne 19. června a šampiona poznáme o osm dní později, tedy 27. června. Registrovat se můžete na turnajovém odkazu od Red Bullu.

Jak bude hra probíhat?

Herním módem tohoto turnaje bude Empire Wars, který je novinkou. Hráči budou začínat s malou vesnicí, která bude obsahovat pouze 27 vesničanů, jenž již budou na hrací ploše farmařit.  Ekonomika bude v začátcích hry přizpůsobena tak, aby hráči pomohla do rozjezdu. Z kvalifikací se probojuje do finále pouze 8 nejlepších hráčů, kteří se spolu s 8 pozvanými hráči poperou o titul šampióna celého turnaje. Osmička pozvaných hráčů bude z řad profesionálů, kteří se tedy utkají s „amatéry“. 30 000 dolarů za 1. místo je ale parádní motivace.

Odměny jsou však připraveny pro 64 nejlepších hráčů. Nejlepší kvarteto obdrží odměnu od Logitechu, 32 hráčů si pak odnese Red Bull tričko. Kdo vypadne o kolo dříve, ten se zase může těšit z Red Bull čepice. Obě tyto části garderoby budou limitovány tímto „Wololo“ turnajem, tudíž je nepůjde získat nikde jinde.

Zdroj: redbull.com
Štítky: Red Bull