Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles na Wimbledonu? G2 Esports uzavírá spolupráci s módní značkou Ralph Lauren

21. 6. 2021 | 16:48 League of Legends
Evropská organizace G2 Esports oznámila partnerství s luxusní módní značkou Ralph Lauren. Obě společnosti nabídnou společné aktivity nejen na sociálních sítích, ale spolupracovat bude také na větších globálních kampaních a událostech.
Rekkles
Rekkles
Zdroj: G2/Ralph Lauren

Profesionální hráč Martin "Rekkles" Larsson, který je jednou z ikon League of Legends sekce G2 Esports, bude patřit mezi tváře Ralph Lauren v rámci blížícího se tenisového svátku – Wimbledonu. Do kampaně se mají připojit další slavní sportovci z jiných odvětví, protože značka slaví šestnácté výročí svého oficiálního outfitu tenisového turnaje. Ralph Lauren byl také zvolen exkluzivním módním návrhářem pro G2 Esports.

„Dnešek je jedním z nejvíce zvláštních dnů v mém životě a historii G2. Značka, kterou už mnoho let miluji, je nyní součástí rodiny G2. Ralph Lauren vstoupil do světa her ve spolupráci s G2 a nic nás nedělá šťastnějšími a pyšnějšími, než když dokážeme realizovat svoji strategii a dělat svou věc. S jejich podporou budeme i nadále vzkvétat a povznášet způsob, jakým vás bavíme,“ uvedl oblíbený šéf G2 Esports, Carlos "Ocelote" Rodriguez.

Rekkles
Rekkles
Foto: G2/Ralph Lauren

„Naše partnerství s G2 podpoří pokrok, kterého jsme dosáhli, abychom naši silnou značku dědictví oživili autentickými způsoby napříč novými platformami. Podtrhuje také náš závazek angažovat nové spotřebitele včetně generace "digitálních domorodců", kteří se účastní her jako sportu světové úrovně a pro zábavu,“ dodala ředitelka pro digitální obsah Ralph Lauren, Alice Delahunt.

Rok 2021 byl pro G2 Esports prozatím velmi produktivním rokem. Kromě zajištění partnerství s Ralph Laurenem, se dohodli na spolupráci také se značkami, jakou například Bondly nebo Adidas. Partnerství Ralpha Laurena s G2 vede také v posílení obchodního portfolia, a je jen otázkou času, kdy společně vytvoří esportovou řadu oblečení. Jejich portfolio zahrnuje mimo jiné americké olympijské a paralympijské týmy, US Open a Australian Open.