Přejít k hlavnímu obsahu

REPUBLEAGUE se vrací se svými komunitními turnaji

21. 7. 2021 | 14:33 Counter-Strike 2
REPUBLEAGUE má za sebou první sezónu ligy o neskutečných 60 tisíc euro, před dalším pokračováním se však vrací ke svým Community Cupům. Ten první proběhne již o tomto víkendu.
REPUBLEAGUE
REPUBLEAGUE
Zdroj: REPUBLEAGUE

Komunitní turnaje byly úvodní iniciativou po vzniku REPUBLEAGUE. Prvního turnaje se zúčastnilo 61 týmů, toho druhého dokonce skoro dvojnásobek. Vítězi byly týmy Entropiq a eSuba, které následně nechyběly ani v samotné lize REPUBLEAGUE TIPOS. Před její druhou sezónou ale není divu, že se komunitní turnaje vracejí.

Tentokrát proběhnou v létě hned čtyři, prize pool bude vždy 500 euro pro vítěze. Community Cup #1 se odehraje již o tomto víkendu 24. a 25. července, ty další proběhnou vždy v následujícím týdnu. Jelikož jde o turnaje pro domácí scénu, tak se zúčastnit mohou pouze týmy a mixy složené z českých a slovenských hráčů, s výjimkou jednoho hráče z jiné krajiny. Registrovat se do úvodního turnaje můžete již nyní na platformě Faceit.

Štítky: REPUBLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.