Přejít k hlavnímu obsahu

Rozpad Astralis na spadnutí? Dupreeh má posílit NiP a na Xyp9xe čeká FaZe Clan!

19. 7. 2021 | 10:30 Counter-Strike 2
Většině sestavy dánského týmu Astralis končí na konci roku smlouvy a hojně se spekuluje o tom, že by někteří hráči ani nemuseli chtít pokračovat, a totéž se týká trenéra zonica. Různé fámy se tedy objevují čím dál častěji, tentokrát se hovoří hned o třech dosti pikantních přesunech, které by zamíchaly světovým CSkem!
Astralis
Astralis
Zdroj: IEM Cologne

Twitterový účet Danish CSGO Leaks na nic nečekal. Sotva skončil očekávaný turnaj IEM Cologne, tak hned vypustil údajně chystané velké změny v Astralis. Podle něj se totiž nejúspěšnější tým v historii CS:GO má rozpadnout a ze současné pětice má zůstat pouze Lucas "Bubzkij" Andersen. Podobné zprávy nejsou žádnou novinkou, už dříve totiž uniklo, že čtveřici hráčů letos končí v Astralis smlouvy a mají údajně zájem z týmu odejít.

Mnohem zajímavější jsou však další informace, které Danish CSGO Leaks přineslo. Profil rovnou prozradil i týmy, do nichž mají hráči údajně namířeno. Clutch minister Andreas "Xyp9x" Højsleth by podle těchto informací měl zamířit do FaZe Clanu, kde by nahradil Olofa "olofmeister" Kajbjera, zatímco Emil "Magisk" Reif má mít namířeno do Complexity, kde by zaujal místo Williama "RUSH" Wierzby.

Asi úplně nejzajímavějším přestupem by byl přesun Petera "dupreeh" Rasmussena do Ninjas in Pyjamas, kde by se tak opět potkal se svým dlouholetým spoluhráčem Nikolaiem "dev1ce" Reedtzem. Podle očekávání by měl nahradit mladíka Linuse "LNZ" Holtänga, což by z NiP udělalo na papíře neskutečnou mašinu.

Všechny tyto informace je však potřeba brát se značnou rezervovou. Danish CSGO Leaks totiž nepatří mezi ověřené zdroje informací, na což upozornil i kanadský expert a komentátor Mohan "launders" Govindasamy, který zprávu označil s 95% šancí za výmysl. Zda se informace potvrdí, to bychom se mohli dozvědět již brzy.

Štítky: Astralis
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.