Přejít k hlavnímu obsahu

Rufus končí v eSubě, kdo ho nahradí?

4. 5. 2021 | 12:57 League of Legends
Český mistr a domácí jednička eSuba nastoupí do příštího splitu v pozměněné sestavě, jako první odchází hledat angažmá support Rufus.
Rufus
Rufus
Zdroj: eSuba

Finále European Masters ukončilo jarní sezónu evropských regionálních soutěží a v pauze před následujícím splitem můžeme očekávat přesuny hráčů a formování nových sestav. Změny se nevyhnou ani vítěznému týmu posledních Mastercard Hitpoint Masters. Radovan "Rufus" Moravec na svém Twitteru v pondělí oznámil, že jeho smlouva u eSuby končí a hledá nové působiště.

Rufus se v předních českých týmech pohybuje od roku 2016, na domácí scéně získal řadu úspěchů. 5x ovládl Mastercard Hitpoint Masters, z toho čtyři tituly vybojoval s eSubou, ve které působil od března 2020. S domácí jedničkou se také dvakrát podíval do European Masters. Naposledy přispěl ke kvalifikaci eSuby do finálového turnaje Spring Cupu. Na česko-slovenské scéně tedy dokázal mnoho a dá se předpokládat, že jeho dalším cílem je působení v zahraničí.

Kam poputují další kroky českého supporta a kdo vyplní prestižní místo v eSubě? Vývoj budeme nadále sledovat a přejeme Rufusovi hodně štěstí v další kariéře!