Přejít k hlavnímu obsahu

Šampion 1. Tipsport COOL ligy bude reprezentovat Česko na turnaji o více než 8 milionů korun

13. 8. 2021 | 13:31 Counter-Strike 2
Důležitá zpráva je od tohoto týdne konečně oficiální! Fakt, že na V4 Future Sports Festivalu budeme mít s jistotou dva zástupce naší CZ/SK scény, byl sice známý, ale stále se čekalo na potvrzení toho, jakým způsobem výběr pozvaných celků proběhne.
V4 Future Sports Festival
V4 Future Sports Festival
Zdroj: V4 grafika

Třetí ročník V4 Future Sports Festivalu proběhne v polovině listopadu, kvalifikační cesty však svým způsobem již vypukly. Z celkového počtu dvanácti účastníků na velkolepý event v hlavním městě Maďarska obdrží pozvánku čtyři týmy ze světové špičky a další čtyři si ji vyslouží jako reprezentanti jednotlivých států Visegrádské čtyřky. Polská ani domácí strana ještě způsob, jakým vyberou svého zástupce, zatím neoznámila, jinak je to ale u nás.

Dlouhodobě se snažíme napojovat naše soutěže na větší mezinárodní klání, a přesně to se díky spolupráci s Českou asociací esportu povede na jedničku i v tomhle případě. Pokud jste sledovali přenosy 1. Tipsport COOL ligy v tomto týdnu, tak vám tato novina jistě neunikla, ale i touhle cestou je nám velkou ctí oznámit, že právě šampion desáté sezóny naší elitní dlouhodobé CS:GO ligy postoupí na samotný V4 Future Sports Festival.

Král 1. Tipsport COOL ligy si odnese základní prize pool 100 000 korun, přímý slot na Vodafone MČR v počítačových hrách, a teď k tomu ještě pozvánku na obří event světových rozměrů, kde se bude hrát o v přepočtu více než 8 milionů korun. Postupující tým bude mít v Budapešti hrazeno naprosto vše, už jen za účast je navíc garance výhry 3750 euro, což je samo o sobě skoro zdvojnásobení původní finanční odměny z ligy.

Co se týče slovenského slotu na V4 FSF, tak ten obdrží vítěz samotného Mistrovství Slovenska, které letos proběhne v Nitře. Bude tohle dostatečné lákadlo pro SINNERS, aby tuhle cestu podstoupili?

Na takto velký turnaj se můžete dostat i vy!

V4 Future Sports Festival je otevřený naprosto každému a také náš region má jako součást V4 svoji samostatnou kvalifikaci. Velkolepé finále o 300 tisíc euro tak nemusí být pouze o dvou zástupcích CZ/SK scény.

Stačí se jen přihlásit do jedné z otevřených kvalifikací, kde je pouze povinnost mít 16 let a splnit kvótu alespoň 3 českých a slovenských hráčů v sestavě. Úvodní kvalifikace proběhne v sobotu, registrovat se můžeš zde.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.