Přejít k hlavnímu obsahu

Je hotovo! eSuba ve finále ničí STOPWATCH eSports a postupují na MČR

1. 8. 2021 | 20:00 Wild Rift
Po sobotních základních skupinách přichází finálový den Samsung Midseason. Patres of Love, STOPWATCH eSports, eSuba a eKoVy – kdo z nich se stane naším šampionem a kromě hodnotných cen a postupu na MČR si odnese korunu aktuálního krále domácí scény? To se už dneska dozvíme a budeme vás o celém průběhu play-off informovat v tomto článku.
Finálový den je tady!
Finálový den je tady!
Zdroj: PLAYzone

Úvodní den Samsung Midseason je za námi a čeká nás play-off společně se samotným finálovým zápasem. Ze skupin postoupila čtveřice týmů ve složení Patres of Love, STOPWATCH eSports, eSuba a eKoVy. Kvalitou si jsou všechny týmy velice blízko a dají se tudíž očekávat ty nejlepší výkony, které domácí scéna může nabídnout. My u toho všeho samozřejmě budeme a ty nejzajímavější momenty včetně průběžného skóre vám v této coverage přineseme. Začínáme už ve 13:00, takže se nezapomeňte zastavit a podpořit ty nejlepší domácí hráče v jejich cestě za titulem.

Rozdělení odměn Samsung Midseason:

  • 1. místo: postup na MČR + 10 000 Kč
  • 2. místo: 350 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 3. místo: 200 bodů
  • 4. místo: 130 bodů
  • 5. – 6. místo: 90 bodů
  • 7. – 8. místo: 50 bodů
Play-off bracket
 Patres of Love0      
    eSuba3   
 eSuba3      
        eSuba 
 STOPWATCH eSports3      
    STOPWATCH eSports0   
 eKovy0      
    Patres of Love3   
       Patres of Love 
    eKovy0 3. místo 

Přejeme hezké nedělní poledne všem hráčům a fanouškům Wild Riftu. Čeká nás finálový den Samsung Midseason, který otevřeme duelem Patres of Love proti eSubě. Modrá krev prohrála včera jednu sérii a tudíž jsou proti zatím neporaženým Patres of Love relativně papírově slabším týmem. Zvládou eSubáci překvapit?

Modrá krev překvapuje a ujímá se vedení v sérii po velice dominantní hře. Výkony všech hráčů vypadají velice soustředěně a hlavně na topu se zatím daří Cekutku držet na uzdě a Patres of Love tak nejsou schopni prozatím najít žádnou odpověď. Do dalších her musí něco změnit.

  • eSuba 1:0 Patres of Love

Ani druhá hra týmu Patres of Love nevyšla a eSuba tak dostává první matchball za stavu 2:0. Tato hra byla velice vyrovnaná, ale nakonec výkony celé eSuby byly znovu naprosto dokonalé a i přes pár odchytů dokázali posbírat dostatečný počet draků a hru poté v klidu ukončit. Zvládnou Patres of Love předvést tak známý “reverse sweep”?

  • eSuba 2:0 Patres of Love

Je dobojováno! eSuba poráží Patres of Love jednoznačně 3:0 na zápasy a postupují tak to grand finále Samsung Midseason ve Wild Riftu. Patres of Love čeká zápas o třetí místo, kde vyzvou jednoho z dvojice STOPWATCH eSports - eKovy. Dokáží STOPWATCH navázat na včerejší výkony a postoupí do finále, nebo eKovy mají nějaké eso v rukávu, kterým zaskočí své protivníky?

  • eSuba 3:0 Patres of Love

STOPWATCH eSports se dostávají do vedení v sérii po jednoznačné první hře proti týmu eKovy. Neudělali ani jednu věc špatně a vypadá to, že si udrželi svoji formu ze včerejška. Dokážou je vůbec eKovy zastavit, nebo uvidíme další 3:0 sérii?

  • STOPWATCH eSports 1:0 eKovy

Matchball pro STOPWATCH eSports je tady. Trochu jim nevyšel začátek hry, ale přesto se dokázali v klidu vrátit do zápasu a docela rychle jej ukončit. Toto je poslední šance pro eKovy ještě zabojovat o postup do finále, protože jinak je čeká zápas o třetí místo proti Patres of Love.

  • STOPWATCH eSports 2:0 eKovy

Známe našeho druhého finalistu! STOPWATCH eSports ve třetí hře znovu naprosto ničí eKovy a posouvají se tak do souboje o přímý postup na MČR a finanční odměnu ve výši 10 000 Kč. Mezitím eKovy se utkají proti Patres of Love o třetí místo, které je už bohužel jenom kosmetické a nejde o nic víc než o čest a počet bodů do celkového hodnocení. 

  • STOPWATCH eSports 3:0 eKovy

Patres of Love se ujímají vedení v zápase o 3. místo proti eKovy. Byla to dlouhá bitva, ale nakonec vyhrál ten lepší tým a smůla eKovy pokračuje. Zvládou se oklepat a vyhrát alespoň jednu hru?

  • Patres of Love 1:0 eKovy

Druhá hra v sérii jde rovněž pro Patres of Love a vypadá to, že si dojdou pro třetí místo. eKovy jsou sice dobrým soupeřem, ale bohužel asi ještě ne na úplně stejné úrovni. Skóre je 2:0 a nás čeká poslední hra série. Jak to dopadne? Zvládnou Patres ukončit sérii 3:0, nebo uvidíme ještě nějaké drama?

  • Patres of Love 2:0 eKovy

Je dobojováno v zápase o třetí místo! Patres of Love potvrzují svou dominanci a zápas ukončují těsně po desáté minutě. Pro eKovy to musí být velké zklamání, protože nedokázali bohužel uhrát ani jednu mapu v celém play-off. Každopádně oba týmy si odnáší solidní počet bodů do celkového pořadí MČR a nás už čeká samotné grand finále Samsung Midseason mezi eSubou a STOPWATCH eSports.

  • Patres of Love 3:0 eKovy


Finálová série mezi eSubou a STOPWATCH eSports je odstartována výhrou modré krve. Oproti včerejšku, kdy STOPWATCH poslali eSubu do loser bracketu, můžeme tentokrát vidět vyrovnaný souboj, ve kterém oba týmy určitě mají co říct. Zvládne se eSuba dostat v další hře na matchpoint, nebo se jejich protivníci oklepou a uvidíme dnešní nejtěsnější sérii?

  • eSuba 1:0 STOPWATCH eSports

eSuba se přibližuje k titulu! V druhém zápase znovu zvládají porazit STOPWATCH a získávají tak matchball. Dokáže to už modrá krev dotáhnout do konce, nebo naopak pauza mezi zápasy pomůže STOPWATCH uklidnit se a začít comeback? Po krátké pauze začíná třetí, možná poslední zápas finále!

  • eSuba 2:0 STOPWATCH eSports

Je dobojováno! eSuba zvládá celé play-off a v samotném finále rozebírají tým STOPWATCH eSports čistě 3:0. Odnášejí si tak finanční odměnu 10 000 Kč a přímý postup na MČR. Rovněž STOPWATCH se dočkají 5000 Kč a pořádné porce bodů do celkového hodnocení. Od nás je to ze Samsung Midseason vše. Děkujeme všem zúčastněným týmům, samozřejmě fanouškům a sponzorům, bez kterých by to nebylo možné něco takového uskutečnit.

  • eSuba 3:0 STOPWATCH eSports

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.