Přejít k hlavnímu obsahu

Šance na překvapení? Dark Tigers Academy se bude muset na MČR hodně snažit

6. 11. 2021 | 08:24 League of Legends Preview
Šestým týmem v našem Guseppe MČR preview je Dark Tigers Academy. Ti se dokázali v poslední zastávce Guseppe MČR Tour skvěle předvést a vysloužili si tak své místo mezi nejlepší osmičkou domácích týmů. Ovšem když se podíváme na soupisku, tak vám moc jmen asi nic moc neřekne, takže jaké jsou vůbec jejich šance na největší esportové akci roku?
Zvládnou se DTG Academy na MČR ukázat?
Zvládnou se DTG Academy na MČR ukázat?
Zdroj: PLAYzone

Po těch nejsilnějších týmech musíme v celkovém pořadí zavítat i do nižších částí, kde už očekávání opravdu nejsou přehnaná, protože se pro fanoušky jedná spíš o velkou neznámou. Dark Tigers Academy toho budou skvělým příkladem, protože hráči samotní nejsou na naší scéně až na jednu výjimku prozatím proslaveni a tak by právě letošní MČR mohlo být okamžikem, kdy zazáří. Na topu začneme u Artoriase, který má kupodivu větší jméno v zahraničí, než u nás. Co za něj mluví nejvíce, je to, že stál u vzniku organizace Excel Esports. Ti dnes hrají nejvyšší evropskou ligu LEC a na lavičce zde dělá náhradníka náš český support Denyk.

Když se vrátíme k DTG Academy, tak v jungli bude o uznání bojovat nováček Vibe, pro kterého se bude jednat o první pořádnou ochutnávku elitních zápasů. Na midu se představí finský hráč Pepi. Ten nemá až na poslední Guseppe MČR Tour v barvách Dark Tigers s naší scénou vůbec žádné zkušenosti, takže bude zajímavé sledovat, jak si poradí s ostatními talenty, které na této roli u nás máme. Hlavním středobodem pozornosti bude marksman Mazurr. Ten si za poslední dva roky udělal na domácí scéně dobré jméno a bude chtít určitě ukázat, že je konkurenceschopný proti ostatním ad carry hráčům. Základní sestavu uzavírá dlouhodobý talent, který si zahrál i v barvách eSubyPetis. Celkově se těžce předpovídá, kde by tito borci mohli skončit, ale v LoLku se může stát cokoliv.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.