Přejít k hlavnímu obsahu

Sazka eLEAGUE odstartovala svou další sezónu, Entropiq Prague překvapivě zakopli s Dark Tigers

23. 8. 2021 | 10:20 Counter-Strike 2
Čtvrtá sezóna Sazka eLEAGUE je tu, včera odpoledne a navečer proběhly úvodní tři zápasy. Ten čtvrtý byl bohužel odložen, protože, jak všichni víme, SINNERS mají aktuálně něco důležitějšího na práci. I přesto se ale bylo na co dívat, a i nějaké to překvapení přišlo.
Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: oficiální grafika

Další split Sazka eLEAGUE, jejíž vítěz si odnese rovný půl milion korun, vypukl parádním šlágrem ENTERPRISE vs. eSuba. Tyto týmy se nedávno utkaly i v naší 1. Tipsport COOL lize, kde zvítězili EP, a i tady se potvrdila výtečná forma týmu Erika 'The eLiVe' Sitha. Na mapě Ancient se již tradičně potvrdily kvality ENTERPRISE (16:12), Inferno ale dopadlo ještě jednoznačněji (16:8). Hlavní hvězdu vybírat jen těžko, EP šlapou opravdu jako stroj.

Druhý zápas dne byl soubojem Davida s Goliášem, opět se ale ukázalo, že nic není dopředu vyhrané a překvapit může kdokoliv. Mapa Nuke byla jednoznačnou podívanou v podání Entropiq Prague (16:2), na Overpassu ale zářil Martin 'creZe' Bagala, který v doprovodu povedeného týmového výkonu dovedl Dark Tigers k výhře mapy Overpass ve třetím prodloužení. Ve 48 kolech nastřílel creZe neskutečných 53 killů, titul MVP je zde jasný!

Hrací den pak uzavřeli eEriness MARVO, kteří po necelém roce chtěli konečně zabodovat. Po opětovném udržení v baráži ale na úvod základní části zvítězit nedokázali, Sampi.Tipsport byli až příliš nad jejich síly. Na mapách Inferno a Vertigo se eEriness dohromady zmohli jen na 13 bodů, mladíci Sampi byli až moc rozjetí.

Výsledky 1. kola Sazka eLEAGUE:

Úvodní kolo bude uzavřeno až v pátek, kdy se SINNERS postaví BRUTE. O favoritovi se asi bavit nemusíme.

Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.