Přejít k hlavnímu obsahu

Šest streamerů, pět her, jedno kuře. Chio představuje nejlepší kuře ve hře!

13. 7. 2021 | 15:46 Twitch.tv
Co najdete v téměř každé videohře? Kuře. Od dob Moorhuhn a Wolfenstein 3D jsou totiž kuřátka nedílnou součástí herního světa. Prohání se džunglí v Summoner's Riftu, pobíhají kolem vás na Infernu, nasytí vás při útěku před creepery. Chio spojuje svět herních kuřat s tím reálným – a pečená kuřata budou létat přímo do pusy.

Chio představuje nejlepší kuře ve hře!
Chio představuje nejlepší kuře ve hře!
Zdroj: Chiochips.cz

Chio navázalo spolupráci se šesti českými herními streamery zvučných jmen: Herdyn, Nakashi, Bladeito, Kaparzo, Natalkaa a Spajkk. Ti všichni se v během července zapojí do projektu „Chio kuřomet“. Budou streamovat své oblíbené hry a za úspěchy v nich je speciálně sestrojený Chio Fried Chicken katapult odmění automatickým vystřelením kuřátka přímo do úst. Chicken dinner bude tentokrát obzvlášť chutný.

Chio nezapomnělo ani na fanoušky – kuřomet můžete pomocí Twitche aktivovat i vy, a potěšit tak svého oblíbeného streamera slanou odměnou. Stačí poslat do chatu speciální !chio emote pečeného kuřátka. Kuřecí Chio vám pak vyšle odměnu za herní úspěchy a diváci s rukou na spoušti se budou radovat. Projekt, který slibuje hromadu nečekaných zvratů, zábavných situací, a hlavně spoustu křupek. Vyberte si svého oblíbeného streamera a 3, 2, 1 – PAL! 

Linky na streamy:

LEAGUE OF LEGENDS: HERDYN
https://www.twitch.tv/herdyn
CS:GO: KAPARZO
https://www.twitch.tv/kaparzogo
CS:GO: BLADEITO
https://www.twitch.tv/bladeito
MINECRAFT: NAKASHI
https://www.twitch.tv/nakashi_
FORTNITE: NATALKAA
https://www.twitch.tv/natalkaa
PUBG: SPAJKK
https://www.twitch.tv/spajkk

Další informace o kampani i Chio Fried Chicken najdete na stránkách chiochips.cz.

Chio představuje nejlepší kuře ve hře!
Chio představuje nejlepší kuře ve hře!
Foto: Chiochips.cz
Štítky: Herdyn, Kaparzo, blade
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.