Přejít k hlavnímu obsahu

Shrnutí sezóny a ambice SINNERS do budoucna. Co vše nám v rozhovoru prozradil jejich výkonný ředitel?

Po roce k nám do studia znovu zavítal výkonný ředitel organizace SINNERS Moritz Straube, ovšem tentokrát už v naprosto rozdílné pozici. Před rokem se ještě jednalo o ambice a sny, dnes už patří speciálně CS:GO sekce k jedněm z nejlepších týmů na celém světě. Rok to byl pro SINNERS rozhodně bláznivý, ale nemají v plánu přestat a do budoucna se můžeme těšit na ještě více!
Rozhovor s Moritzem Straube
Rozhovor s Moritzem Straube
Zdroj: COOL Esport

Nemohli bychom se bavit o SINNERS, kdyby neexistovala jejich CS:GO sekce. Ta si minulý rok dala za úkol dostat se mezi nejlepších třicet týmů na světě a to se jim letos také s přehledem povedlo. Kromě jejich úspěchů jsme se ovšem Moritze zeptali na mnoho věcí, okolo fungování organizace jako takové. Přeci jen se na začátku jednalo o malý projekt a dnes jméno SINNERS znají lidé na esportové scéně po celém světě.

 
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.