Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS mají po životním tripu. ESL Pro League se bohužel odehraje pouze online

21. 7. 2021 | 09:32 Counter-Strike 2
V táboře SINNERS zavládlo velké zklamání. Postup do ESL Pro League je velkou věcí, na které se ale nyní podepsala velká kaňka. Organizátoři se rozhodli turnaj přesunout do online prostředí, na životní turnaj tak českou jedničku nečeká cesta na místo plné hvězd.
ESL Pro League
ESL Pro League
Zdroj: HLTV.org

14. sezóna ESL Pro League aktuálně čeká na doplnění všech účastníků podle ESL World Ranking, ještě předtím jsme se ale dočkali smutné zprávy. I přes úspěch IEM Cologne museli organizátoři turnaj přesunout na online, hlavním důvodem mají být restrikce spojené s cestováním. Kvůli hrozbě šířící se mutace delta nenašli pořadatelé společnou řeč napříč celou Evropou, kvůli čemuž nebude možné navázat na bezproblémové IEM Cologne.

ESL se bude snažit přinést následující turnaje IEM Fall a IEM Winter v offline prostředí, nejdůležitější soutěž pro SINNERS ale tímto přišla o velkou část své speciálnosti. Česká jednička se připravovala na životní trip na Maltu, kde se postupně, týden po týdnu, měly odehrát jednotlivé skupiny, a v případě úspěchu i následné play-off. Natěšení z lokace budou muset hodit za hlavu a ukázat, že se top týmů nebojí ani v online prostředí.

ESL Pro League se odehraje jako první velký turnaj po letní hráčské přestávce, startovat bude 16. srpna.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.