Přejít k hlavnímu obsahu

Škodovka vstupuje do herního světa, s novou interaktivní hrou můžete vyhrát auto

8. 8. 2021 | 18:50 Všechny hry
ŠKODA AUTO ve spolupráci s agenturou Socialsharks rozjíždí kampaň. Za účel mají osvětlit automobilovou historii mladým generacím pomocí zábavné interaktivní minihry na Messengeru. Vžijte se do role Laurina a Klementa, kteří musí dostat Klementovu ženu ze spárů zlého padoucha.
FOUNDERS
FOUNDERS
Zdroj: Socialsharks

Interaktivní hry tu s námi jsou už pěknou řádku let. Skutečnými mistry ve vyprávění srdceryvného příběhu jsou vývojáři z Telltale Games stojící za The Walking Dead hrou, nebo Quanticdream, kteří stojí za novějším Detroit Become Human a Heavy Rain. Stejný žánr zvolila i ŠKODA  AUTO, když se spojila s ambiciózní agenturou Socialsharks. Společně chtějí mladším generacím osvětlit historii automobilů a zpracovat některá, zvláště pro děti nudná, témata zábavnou formou. 

FOUNDERS

To vše přes Messenger Bota, kde si můžete zahrát třeba i Solitair. Nově ale bude dostupná i hra FOUNDERS. Hlavními postavami jsou Václav Laurin a Václav Klement, nejznámější jména ŠKODY,  kteří si jednoho horkého letního večera roku 2021 hrají s všemožnou technikou. Sestrojí ale vůz pouze na elektrický pohon, který nazvou ŠKODA ENYAQ iV. Ze svého úspěchu se ale neradují dlouho, protože Klementova žena je unesena a skončí ve spárech známého uličníka Šimona Grasela. 

V průběhu hry sbíráte trofeje a když jich nasbíráte všech 8, vaše šance na výhru ŠKODA ENYAQ iV, která vám bude zapůjčena na měsíc, se zdvojnásobí. Cen bude ale více. Například sluchátka JBL, nebo komiks FOUNDERS v tištěné a ozvláštněné podobě. 

Padouch Šimon Grasel

FOUNDERS si můžete zahrát díky facebookové stránce ŠKODA AUTO, nebo skrz QR kód, který naleznete v tištěné verzi komiksu. Hru si můžete zahrát již nyní a koncem letošního roku by mělo dorazit i pokračování. Tak neváhejte, šance na výhru mají všichni stejné a ceny jsou opravdu lákavé.

Zdroj: ŠKODA AUTO
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.