Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Asmongold zachránil svou matku před smrtí, bere si pauzu na neurčito

9. 10. 2021 | 08:00 Twitch.tv Twitch
Asmongold se před časem ve svém videu svěřil, že si bere na neurčitou dobu pauzu od streamování na Twitchi. Může za to hrůzný zážitek, který se mu stal v noci, když u něj doma začalo hořet. Krom přímého ohrožení jeho života byla v nebezpečí i jeho matka, kterou ale streamer dokázal zachránit.
Asmongold
Asmongold
Zdroj: Twitch.tv/Asmongold

Jeden z nejúspěšnějších Twitch streamerů a nejslavnějších WoWkařů, s přezdívkou Asmongold, se bude muset vyrovnat s dost traumatizujícím zážitkem. 7. října v noci totiž v jeho domě začala hořet kyslíková nádrž  matky streamera, která jí pomáhá s dýcháním. Krom popálenin od plamenů mu hrozilo nebezpečí výbuchu, který mohl spolu s ním zabít i jeho matku. Poté, co uslyšel velkou ránu a uviděl zář, se Asmongold ihned rozběhl do pokoje matky.

Ukázalo se, že kouřila příliš blízko svého kyslíkového přístroje. Vše kolem ní hořelo a já to musel uhasit. Oheň byl na malé kyslíkové hadičce, která směřovala do nádrže. Bylo to jako v nějakém kresleném filmu, kde oheň míří k bombě.

Krom poškozeného vybavení utrpěla popáleniny jeho matka a Asmongold si nebyl jistý, jestli to vůbec přežije. Úlevou je, že ano, ale dle streamera se jednalo o jednu z nejděsivějších věcí, které kdy v životě zažil. Krom informování o tom, že je v pořádku a oba, i s jeho matkou, žijí, se rozhodl vzít si pauzu. Jak dlouho, to ani on sám neví. Prý až bude zpátky, tak bude zpátky.

Pod videem mu fanoušci vyjadřují podporu s tím, že je pro ně absolutní jednička. Na závěr poděkoval všem svým fanouškům za motivující komentáře. Nezbývá tak než doufat, že se dá do kupy – je na něm totiž vidět, že je ze všeho kolem něj vystresovaný a unavený.

Štítky: Asmongold
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.