Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer se ocitl pod útokem svého nevlastního otce, vše zachytila kamera

5. 10. 2021 | 15:20 Twitch.tv Twitch
Rodiče streamerů to občas nemají lehké. Kolikrát totiž musejí snášet arogantní chování svých potomků, kteří mnohdy mohou mít pocit, že jsou něco víc. Mince má ale dvě strany a tak ani streameři to z rodinné strany občas nemají jednoduché. Podobnou situaci si zažil i streamer na Twitchi, kterého konfrontoval podnapilý nevlastní otec.
Streamer Silky White
Streamer Silky White
Zdroj: Twitch/SilkyWhite

Twitch streamer s přezdívkou Silky White, který hraje převážně hry jako Call of Duty: Warzone, se před pár dny dostal do otevřené konfrontace se svým nevlastním otcem. Ten se, posílený dávkou alkoholu, rozhodl vysvětlit svému svěřenci, jak hloupé je předvádění se před zeleným plátnem. Místo klidného rozhovoru se ale rovnou rozhodl pro sprostá slova, a ve finále i pro fyzické napadení. Twitch v důsledku TOS záznam smazal. To ale ničemu nepomohlo, protože záznam se objevil na Redditu, kde je z něj virál.

Otec se streamera zeptal, kdy si konečně hodlá najít skutečnou práci. Na to mu odpověděl, že Twitch je jeho reálná práce a živí ho. Koneckonců mu prý řádně platí peníze. Poté hádka pokračovala a nezůstala jen u ostrých slov, ale dostala se až k fyzickému napadení ze strany nevlastního otce. Silky White na nic nečekal a na otce zaútočil zpět, kdy záznam končí.

Silky se pak na svém Twitteru pochlubil, že obdržel náhlý nárůst sledujících hned po incidentu. Jeho fanoušci mu vyjadřují podporu, protože to, co dělá, prý dělá dobře. Dle slov streamera je už všechno v pořádku a on tak v jeho vysněné práci může pokračovat dál.

Štítky: SilkyWhite
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.