Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja a Pokimane se objeví ve filmu po boku Ryana Reynoldse

12. 6. 2021 | 10:00 Twitch.tv
O filmu Free Guy jste možná už slyšeli. V hlavní roli zazáří Ryan Reynolds, který se stane herním NPC. Roličku si nicméně střihnou i další známá jména – streameři Ninja a Pokimane.
Ve filmu Free Guy se objeví řada celebrit.
Ve filmu Free Guy se objeví řada celebrit.
Zdroj: 20th Century Fox

Titul Free Guy měl původně vyjít již loni, kvůli pandemii koronaviru byla však premiéra několikrát odsunuta. Možná se dočkáme již letos v srpnu. V českých kinech by se, podle posledních informací, snímek měl objevit 12. srpna.  V hlavní roli se objeví Ryan Reynolds, známý zejména z marvelovek jako Deadpool, který se stane NPC (neherní postavou) jménem Guy. Diváci se ovšem mohou těšit i na Tylera „Ninju“ Blevinse a Imane „Pokimane“ Anys. 

Videoherní průmysl stále častěji spolupracuje s tím filmovým. Tento i příští rok má vyjít hned několik filmů inspirovaných videohrami. Kromě zmíněných dvou streamerských celebrit diváci uvidí i další tváře z herní scény. Camea se dostala i známým hereckým jménům, jako jsou Hugh Jackman, Dwayne Johnson nebo Tina Fey.

Film režíruje Shawn Levy, který má „na svědomí“ například trilogii filmů Noc v muzeu. Scénář je dílo Matta Liebermana a Zaka Penna. Ryan Reynold se dozví, že je ve skutečnosti pouhým „NPCčkem“ v otevřeném videoherním světě. Tuto informaci hodlá použít k tomu, aby se stal hrdinou svého vlastního příběhu. Do cesty se mu postaví hlavní záporák Antione, jehož hraje Taika Waititi. Podle traileru se je rozhodně na co těšit!

Zajímavost: Pro scénáristu Zaka Penna jde o již druhý snímek inspirovaný videohrami. Prvním je Ready Player One z roku 2018.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Ninja, Pokimane, filmy