Přejít k hlavnímu obsahu

Světoznámý fotbalista se stává tváří PUBG

22. 7. 2021 | 15:08 PUBG: Battlegrounds
Kolaborace v herním průmyslu jsou již skoro denním chlebem. Největší podíl na tom má Fortnite, který každou sezónu oznamuje rovnou několik spoluprací se známými značkami či osobnostmi. Nyní se ukázal i jejich konkurent v battle royale žánru, PUBG, které oznámilo spojení se světově uznávaným fotbalistou.
Son Heung-Min
Son Heung-Min
Zdroj: PUBG CORPORATION

V nedávné době jsme se dočkali vydání nové mapy TAEGO, která se odehrává na korejském venkově. Spolu s touto mapou nám byl předložen záhadný příspěvek na oficiálním Twitter účtu PUBG se siluetou postavy. Uživatelé na této platformě však rychle uhádli, že se jedná o fotbalistu jihokorejského původu Heung-min Sona z týmu Tottenham Hotspur, který o sobě mimo jiné prozradil, že je velkým fanouškem PUBG!

A jak se tato spolupráce dotkne hráčů? Do hry byla přidána řada misí, které aktivujete přes ikonku Care Package v pravém horním rohu lobby, jejichž splnění vás odmění body. Za ně si můžete zakoupit tyto předměty:

  • 100 bodů – 4x Contraband coupon
  • 100 bodů – 4x Contraband coupon
  • 200 bodů – 10x Contraband coupon
  • 700 bodů – Heung-min Son Helmet (lvl. 3)

Pět náhodně vybraných hráčů navíc vyhraje reálnou level 3 helmu Heung-min Sona, kterou fotbalista osobně podepíše! Událost je ve hře od 21. července do 3. srpna, výherci budou oznámeni 5. srpna.

Spolu s touto spoluprací přicházejí již tradičně nové skiny, mezi kterými nechybí ani fotbalový dres či tradiční emoty, jimiž Son oslavuje své vstřelené góly. Zmíněné skiny naleznete na obrázku níže:

Nové skiny
Nové skiny
Zdroj: PUBG Corporation

To ovšem není vše! Vývojáři se v rámci této spolupráce rozhodli do hry zakomponovat Futsal mód. Jedná se o fotbalový zápas doplněný o pánve, sekáčky, mačety či upilované brokovnice! Více informací o tomto módu, jako pravidla či nastavení hry, naleznete na tomto odkaze.

Štítky: PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!