Přejít k hlavnímu obsahu

Team Moops se probouzí! Ukáží rpg a spol., že nepatří do starého železa?

17. 7. 2021 | 10:27 Counter-Strike 2
Další kapitola neslavně proslulé organizace Team Moops se začíná psát počínaje tímto pátkem. Sociální sítě týmu se probudily a nová CS:GO pětice je na světě. V jejím čele nemůže být nikdo jiný než rpg, celá pětice ale může vzbudit rozruch.
Fraged
Fraged
Zdroj: Sampi

Team Moops se o aktivitu snažil již začátkem roku, když hned v lednu kapitán Václav 'rpg' Vlach představil sestavu hráčů z jedné oblasti. V pětici se slovenskou puškou Matúšem 'uZman' Rechtorovičem, mistrem ČR Dominikem 'Fraged' Herzem, talentovaným Tomášem 'f0rteex' Tvrzem a loňským vicemistrem Zdeňkem 'daxen' Dušek se snažili o postup na HAL3000 MČR Tour, což se nepodařilo a opět bylo ticho po pěšině. Hráči však pospolu zůstali i nadále a nyní vylézají ze svých úkrytů – s jedinou změnou, kdy daxen s Moops už nepokračuje.

Nová sestava se odhalila již na poslední kvalifikaci na AORUS MČR Tour, kde se poprvé představil Martin 'beryP' Beránek, který už před dvěma lety v Moops krátce působil. S týmem se v této kvalifikaci objevil také Maksim 't0rick' Zaikin, jeho návrat se ale nekoná. Namísto toho je ve variantě beryho od včerejšího večera vše oficiální. „Sestav a povídání bylo dost, teď nás čeká tvrdá práce a přesvědčíme, že pořád nepatříme do starého železa,“ zní v krátkém vyjádření na týmové sociální síti. Individuálně nevypadá tým špatně, bude to ale fungovat týmově?

Nové složení týmu Moops:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Česká republika Tomáš 'f0rteex' Tvrz
 Česká republika Martin 'beryP' Beránek

Zdroj: @TeamMoops
Štítky: Team Moops
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.