Přejít k hlavnímu obsahu

Teď nebo nikdy! Poslední kvalifikace na Guseppe MČR v League of Legends se koná už dnes

16. 10. 2021 | 09:00 League of Legends Preview
Kvalifikace v rámci tří Guseppe MČR Tour nabídly mnoho zajímavých momentů a ukázaly na ty nejlepší týmy, ale tento týden se po necelém půlroce dočkáme posledních dvou postupujících celků do závěrečného finálového víkendu. Místo je stále i pro tebe, takže pokud se chceš zapojit do těch nejlepších bojů na domácí scéně, tak dnes je na to poslední příležitost.
Poslední kvalifikace je tady!
Poslední kvalifikace je tady!
Zdroj: PLAYzone

Tři Guseppe MČR Tour, jedenáct kvalifikací a nyní nás čeká ta poslední. Celá sezóna utekla rychle jako voda, ale stále musíme zjistit ještě poslední dva týmy do finálové části třetí zastávky Guseppe MČR Tour. Zatím se zde nacházejí NDGU eSports, Dynamo Eclot, Cryptova, Brute Talents. párači a necrosmoke a Brute. Své místo na MČR si v minulých dvou zastávkách pojistili dva největší čeští giganti v LoLku – eSuba a SINNERS. Kdo se k nim připojí? To zjistíme již brzy!

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Klidně se dalším postupujícím do závěrečných bojů o MČR můžeš stát i ty! Jediné, co stačí, je skupina kamarádů, chuť vyhrávat a hlavně nějaký ten skill, se kterým budeš konkurenceschopný. Ovšem tentokrát už není na co čekat, poslední kvalifikace proběhne dnes od 14:00, tak na to buď připraven, ať náhodou svoji šanci na slávu nezmeškáš. Přihlásit se do turnaje můžeš kliknutím na banner, nebo přímo v tabulce níže a vidím se na riftu!

Harmonogram 3. zastávky Guseppe MČR Tour:
Sobota 25. září 14:001. kvalifikace
Sobota 2. října 14:002. kvalifikace
Sobota 9. října 14:003. kvalifikace
Sobota 16. října 14:004. kvalifikace
Po-út 18. a 19. říjnaFinále
PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.