Přejít k hlavnímu obsahu

TOTS ze španělské ligy a nová sezóna jsou tady!

8. 5. 2021 | 16:21 EA SPORTS FC 24
Po Premier League jsme se dočkali Týmu Sezóny ze španělské ligy a zároveň nové sezóny s odměnami. V novém TOTS se nachází spousta karet, které ideálně pasují do mety letošní hry a nejeden fajnšmekr bude spokojen. Dostane se některý z hráčů do vašeho týmu?
Je tady TOTS ze španělské ligy!
Je tady TOTS ze španělské ligy!
Zdroj: EA Sports

Po oblíbeném Premier League TOTS je na řadě španělská LaLiga Santander. Speciálně meta tento rok dostala do popředí dost hráčů z této ligy a nemůžou tím pádem chybět ani Týmu Sezóny. Mezi hlavní hráče patří, jako už tradičně, Lionel Messi a Karim Benzema, ale nesmíme zapomínat i na další karty, u kterých teprve začíná pořádně zábava.

Samozřejmě nemůže chybět Raphaël Varane, který nás terorizuje svými kartami celý rok a speciálně jeho TOTS karta vypadá neskutečně. Rovněž zbytek celého Týmu Sezóny je přeplněný kartami, které doslova křičí slovo “meta”. Dále vyšly dvě karty v úkolové sekci - jedna dosažitelná přes Squad Battles a druhá dosažitelná skrze režim Přátelských zápasů.

Kompletní LaLiga TOTS
Kompletní LaLiga TOTS
Foto: EA Sports

Vzhledem k tomu, že skončila sezóna v úkolech, tak přichází nová, která je nabitá ještě lepšími kartami a balíčky. První hráči zadarmo nepůsobí nijak extra, ale na to, že jsou dosažitelní tak jednoduše, si pro ně každý najde nějaké využití. Ovšem poslední karty jsou už na trochu jiném levelu a rozhodně se dají používat i jako hráči v základní jedenáctce některých týmů.

To ale ještě stále není vše! K novému TOTS jsme dostali ve VTM sekci další dvě Showdown karty, rovněž ze španělské ligy. Jedním z nich je Rodrygo z Realu Madrid a tím druhým je Luke de Jong ze Sevilly. Jako vždycky platí stejná pravidla - hráč týmu, který vyhraje, dostane +2 vylepšení a za remízu každá karta +1. Doplňující kartou ve VTM je Flashback Marcelo, který může působit velmi draze, ale vzhledem k tomu, jak moc vysoce hodnocených karet je ve hře, tak není zas tak těžké se postupně dopracovat k jednomu z nejlepších levých obránců ve hře.

Showdown karty
Showdown karty
Foto: EA Sports/Dexerto
Štítky: TOTS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.