Přejít k hlavnímu obsahu

Turnaj CORE: Back in Time v Counter-Strike 1.6 ovládl mix se jmény jako Kozlik, vergiL a uno

17. 2. 2020 | 18:20 Counter-Strike 2
Návrat v čase je naprosto přesný název, který pro svoji další akci zvolili organizátoři série turnajů CORE. Když řekneme, že v map poolu mohli o víkendu mohli hráči najít Tuscan nebo Forge, asi vám rychle dojde, že se nehrálo CS:GO. Back in Time totiž nabídlo boje v legendární "jedna šestce".
SK Gaming
SK Gaming

Na Counter-Strike 1.6 turnaj CORE: Back in Time se přihlásilo hezkých osm týmů, které během 20 minut od spuštění registrací vyprodaly všechny dostupné sloty. Místem konání byl žilinský ESCAPEclub, kam dorazila řada všemožných mixů a nechyběli ani čeští hráči. Jedním takovým byl Jiří 'Kozlik' Kozel, hráč týmu Inside Games, který se pro Back in Time spojil s Petrem 'uno' Lipowskim a Lukášem 'vergiL' Majerikem. Celou sestavu doplnila jediná hráčka celého turnaje, Dominika 'nikky' Strečanská, spolu s Miloslavem 'm0nsterr' Gáplovským.

Ti se pod názvem SK Gaming, kde hráli za skrytými jmény švédských Counter-Strike legend, potkali již ve skupině s dalším známým názvem, tentokrát z domácí scény, Corps.sk, který dal zavzpomínat na dávné časy. Jeho složení bylo cildoNidez, Cooperko, t0mzy, NiK a valen. Ve skupinách uno a spol. nad nimi sice zvítězili, tato dvojice týmů se ale po průchodu turnajem znova potkala ve finále. Corps sice známějším sokům dokázali vzít jednu mapu, na více se však nezmohli a SK Gaming zvítězili. Kompletní výsledky turnaje najdete zde.

Pořadatelé si opět udrželi svoji laťku a nabídli hráčům hezkou příležitost zavzpomínat na doby, kdy ještě žádný Global Offensive neexistoval. Ačkoliv jsme v jiné době, tak jednou za čas to nikomu neuškodí, ba naopak.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Core
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.