Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Sampi.Tipsport vítá dva hvězdné ambasadory

8. 6. 2021 | 18:00 Všechny hry
Profesionální esportový tým Sampi.Tipsport oficiálně vítá dva nové ambasadory. Jako první byl už před pár dny odhalen oblíbený tvůrce obsahu Jakub Destro a toho dnes doplnila Youtuberka a sportovkyně Bára Votíková.
Bára Votíková a Jakub Destro
Bára Votíková a Jakub Destro
Zdroj: Sampi.Tipsport

Sampi.Tipsport v roce 2018 založil fotbalový reprezentant a hráč italské Sampdorie, Jakub Jankto. Po herních úspěších a expozici v mainstreamových médiích přichází vedení týmu, za podpory investora Ondřeje Balvína, s akvizicí předních online tvůrců. Ti budou se značkou spolupracovat na tvorbě originálního obsahu pro více než 1,4 miliony fanoušků napříč platformami tvůrců Báry Votíkové a Jakuba Destra. Představení obou tvůrců se uskutečnilo v Sampi Gaming House, multifunkčním tréninkovém objektu a místem pro tvorbu in-house obsahu.

„Máme ambice stát se týmem evropského kalibru a tomu musí odpovídat i naše standardy. Jako první jsme v tuzemsku otevřeli gaming house za 30 milionů korun, který hráčům poskytuje prvotřídní podmínky pro herní i fyzickou přípravu na turnaje. Spektrum obsahu, který se dá na tak zajímavém místě vyprodukovat, je opravdu široké a pro české publikum unikátní,” říká v oficiální tiskové zprávě COO týmu Sampi.Tipsport, Jakub Faul.

Jako první byl odhalen Jakub Destro, aktuální jednička českého YouTube v kategorii mobilní zábavy. Nejvíce známý je díky hře Brawl Stars, okolo níž vytvořil silnou tuzemskou komunitu. Už v minulosti s úřadujícími mistry ČR tvořil obsah a streamoval jejich zápasy, podobné aktivity mohou fanoušci očekávat již brzy: „Tým Sampi sleduji už dlouho, jako jeden z mála českých týmů sklízí úspěchy i na evropské scéně. Možnost stát se součástí skutečně profesionálního týmu a pravidelně tvořit obsah s jeho hráči je skvělá nejen pro mě, ale i mé diváky.”

Zatímco Jakub Destro disponuje 415 tisíci sledujících, druhá nová postava týmu Sampi.Tipsport je ještě výraznější personou. Jde o účastníci Ligy mistrů se Slavií Praha a také fotbalovou reprezentantku Báru Votíkovou, která se díky sportovnímu a lifestyle obsahu těší napříč platformami z více než milionu fanoušků: „Jsem nesmírně ráda, že se mohu stát součástí předního esportového týmu v Česku. Ráda hraju hry, miluju sport a se zakladatelem Sampi, Jakubem Janktem, nás spojuje i láska ke Slavii – tým Sampi byl proto jednoznačnou volbou.“

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.