Přejít k hlavnímu obsahu

Už zase? Nová aktualizace a s ní i nový bug

15. 4. 2021 | 10:54 League of Legends
Chyby po aktualizacích nejsou nic nového. Rádi si na ně stěžujeme a děláme si srandu z Riot Games, ale bohužel se nám znovu nevyhnuly. Pár hodin po vydání aktualizace s číslem 11.8 jsme se dočkali celkem nepříjemného bugu, který znemožňuje některým šampionům kritické zásahy. Doufejme, že se už další chyby v průběhu dne neobjeví.
Jednou ze zasažených postav byl i Twitch
Jednou ze zasažených postav byl i Twitch
Zdroj: Riot Games

Nová aktualizace přinesla kromě balancování postav a předmětů také nepříjemný bug pro hráče hrající na botu, speciálně pro naše milované AD Carries. Z nějakého zvláštního důvodu hráči nemohou dávat kritické poškození svými auto-attacky. Tato chyba se týká šampionů, jejichž auto-attacky prolétají skrze nepřítele.

Zatím se tato chyba vyskytla na postavách: Xayah a její pasivní schopnost “Čisté řezy”, Twitch a jeho ultimátní schopnost “Bez míření!” a také na Apheliosovi, konkrétně při použití jeho zbraně Infernum. Nejzvláštnější je na této chybě to, že není způsobena žádným předmětem, ani ničím speciálním. Prostě se tato chyba vyskytla z ničeho nic.

Doufejme, že se další chyby po nové aktualizaci už neobjeví, protože nikdo z nás nechce být zbytečně frustrován z něčeho, nad čím vůbec nemá kontrolu. Pokud jste ještě neviděli novinky v aktualizaci 11.8, tak se na ně můžete podívat v podání jednoho z nejznámějších českých League of Legends streamerů, Xnapyho.

Štítky: Riot Games, Xnapy
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.