Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT údajně zasáhnou změny v cenách zbraní. Zahýbají tyto úpravy současnou metou?

8. 6. 2021 | 20:02 VALORANT
Jak je tomu již zvykem, VALORANT znovu dostatečně neuchránil nejnovější informace a na světě jsou tak další leaky. Nejnovější pravděpodobně plánované změny tentokrát zahrnují nejméně devět zbraní a jejich ceny, což by mohlo výrazně ovlivnit frekvenci jejich využití mezi hráči. Stanou se však tyto změny opravdu skutečností?
VALORANT
VALORANT
Zdroj: Riot Games

Podle nejnovějších uniklých informací se VALORANT pravděpodobně brzy setká s dalšími rozsáhlými změnami, které tentokrát zasáhnou zbraně a jejich ceny. Změny by poté měly ovlivnit devět různých zbraní, a to jak pozitivně, tak v jednom případu také negativně. S největším rozdílem se bude potýkat Operator a Judge, jejichž hojné využití můžeme sledovat v hodnocených hrách, ale také v profesionálních zápasech.

Zlevnění jedné z nejsilnějších zbraní ve hře by mohlo hráče donutit se častěji poohlédnout právě po této možnosti, čemuž však vůbec nepomáhá skutečnost, že se ve hře objevuje stále více překážek a možností, jak uživatelům Operatoru zatnout tipec. Tento důvod samozřejmě platí mnohonásobně pro nejvyšší ranky a profesionální scénu. Jaký dopad to bude mít na samotné užití ve hře, to je těžké předpovídat, pravděpodobně ale uvidíme jeho hojnější využití vedle milovníků Vandalů a Phantomů.

Judge je na druhou stranu asi jedinou zbraní, která bude zdražovat z 1600 kreditů na 1850. Automatická brokovnice se svou efektivností stala populárním pickem napříč všemi ranky i na profesionálním poli, což také vyvolalo adekvátní kroky. Jelikož se jedná o relativně levnou možnost, která často vyústí v mnohonásobné zabití, není divu, že hráči často sáhnou právě po této spolehlivé zbrani. Jestli se tyto změny však opravdu stanou skutečností, možná se lásky hráčů dočkají i další a levnější možnosti.

Možné změny cen zbraní
Možné změny cen zbraní
Foto: Facebook.com/ValorantGG