Přejít k hlavnímu obsahu

Velká změna v PiXeL1Kově týmu! Kdo už si s nejlepším českým hráčem nezahraje?

9. 7. 2021 | 17:04 PUBG: Battlegrounds
Velká změna přichází v týmu nejlepšího PUBG hráče u nás - PiXeL1ka. Turecká organizace Digital Athletics dnes oznámila novou akvizici, která ovšem vzbuzuje stejně velký respekt jako zbytek týmu. Kdo se k týmu připojuje a koho s největší pravděpodobností nahradí?
Digital Athletics
Digital Athletics
Zdroj: Twitter

Sestava Digital Athletics se naposledy představila v Grand finále PCS 4, ve kterém tým skončil na 12. pozici. I přesto je potřeba zmínit, že tým byl oznámen jen pár dní před zahájením turnaje, tudíž se nedaly očekávat zázraky. 

Dnešním dnem ovšem přišla zpráva v podobě podepsání zkušeného hráče Jere "Jembty" Kauppinena, který ve své kariéře oblékl dres takových velikánů jako je FaZe Clan a Team Liquid. Naposledy jsme tohoto hráče mohli vidět v sestavě Heroic, poslední 4 měsíce byl ovšem bez týmu, i když jsme ho mohli vidět například v dresu ENTROPIQ, kde hostoval v evropských scrimech.

Jembty se tak setká se svým bratrem Sambtym (vystupujícím nyní pod přezdívkou Xiong), vardem, PiXeL1Kem a ubahem. Vzhledem k tomu, že soupiska nacházela v pětičlenné sestavě, musela přijít změna. Po krátkých spekulacích, bylo ze strany turecké organizace potvrzeno, že ruský bývalý vicemistr světa ubah tým opouští.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!