Přejít k hlavnímu obsahu

Velké překvapení je na světě! Entropiq si poradili s NAVI bez ztráty mapy!

16. 5. 2021 | 18:34 Counter-Strike 2
Na novou sekci Entropiq čeká opravdová výzva! V turnaji EPIC League CIS dnes vyzvou druhý nejlepší tým světa, kterým není nikdo jiný než NAVI!
Entropiq
Entropiq
Zdroj: Entropiq

Entropiq pokračují ve vítězném tažení a fantasticky si poradili se světovou dvojkou Natus Vincere! Hráči české organizace první přejeli favorizovaný tým na mapě Nuke, o něco vyrovnanější byla druhá mapa, kde NAVI sahali na vítězství a měli několik matchpointů. Závěr mapy však absolutně nezvládli a Entropiq tak vzali na svou stranu i druhou mapu.

EIQ tak získali své druhé vítězství a na postup do play-off EPIC League jim stačí jediná výhra ze tří pokusů.


Turnaje kategorie RMR, ze kterých vzejdou účastnící podzimního PGL Stockholm Majoru, jsou v plném proudu ve všech regionech. Fanoušky české organizace Entropiq však nejvíc zajímá CIS region, kde v turnaji EPIC League bojuje o důležité body také ruský tým v černo-zelených dresech.

Ty dnes čeká dost možná největší výzva v jejich dosavadní kariéře. V druhém kole úvodního Swiss pavouku totiž narazí na legendární tým NAVI, jehož dres obléká například vražedné duo s1mple a electronic, nebo mladičký střelec b1t, pro kterého je to druhý turnaj v základní sestavě.

Svěřenci legendárního hooche vstoupili do EPIC League úspěšně, když si s přehledem poradili s kazašským celkem 100PingGods. To samé se povedlo i NAVI, kteří naprosto jednoznačně porazili tým GROND, za jež hraje i Čechům dobře známý t0rick

NAVI navíc rozhodně nechybí sebevědomí, před týdnem totiž ovládli DreamHack Masters Spring, kdy se stali teprve pátým týmem, který letos porazil Gambit, a poskočili na druhé místo HLTV žebříčku před Heroic.

Utkání můžete sledovat od 16:00, český komentář přinese na svém kanálu organizace Entropiq.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.