Přejít k hlavnímu obsahu

Vikingové a eSuba se probouzí aneb třetí týden Mastercard Hitpoint Masters!

6. 7. 2021 | 11:44 League of Legends
Další týden Mastercard Hitpoint Masters je za námi a čekalo nás nejedno překvapení. Speciálně tým Vikingekrig Esports začíná vystrkovat rohy a strašit naši elitu. Minulý týden si poradili s eSubou a tentokrát zastavili neporaženou sérii SINNERS. Když už jsme u eSuby, tak je potřeba říct, že se po minulém týdnu probudili a vrátili se zpátky k vyhrávání. Kdo vás v tomto kole překvapil nejvíce?
Vikingové se probouzejí!
Vikingové se probouzejí!
Zdroj: Hitpoint

Ve čtvrtek jsme se dočkali hlavního zápasu celého týdne mezi eSubou a SINNERS. Právě SINNERS byli v té době na čele tabulky po nepovedeném předešlém týdnu eSuby, ve kterém prohráli dva zápasy a propadli se v celkovém pořadí. Ovšem tentokrát eSuba předvedla famózní výkon a dokázala své hlavní protivníky v lize naprosto rozebrat a nedat jim ani malou šanci na výhru.

V prvním kole takzvané “super neděle” jsme se dočkali duelu SINNERS proti Vikingekrig. Vikingové byli po právu obávaným soupeřem, protože po naprosto tragickém startu do letního splitu dokázali najít něco, co jim funguje a od minulého týdne neprohráli ani jednu hru. Ani tentokrát tomu nebylo jinak a SINNERS zažili podobný návrat do reality jako eSuba.

Zbytek nedělních zápasů také nezklamal a speciálně modré derby mezi eSubou a Inside Games táhlo pozornost. Draft eSuby naznačil, že se vůbec svých soupeřů nebojí a všechny své prostředky investují do Danyho a jeho Vayne na botu. Bohužel hra pro ně nezačala dobře, když nezískali ani jednoho z prvních třech draků a dokonce se topař týmu Inside Games Kio dostal se svým Viegem na skóre 5-0. 

Naštěstí pro modrou krev to nic neměnilo a ti dokázali díky dobrému teamcompu do pozdějších částí hry naprosto dominovat. Hlavním zachráncem hry pro eSubu se nakonec stal Sajator se svojí Oriannou, který dokázal několik soubojů parádně rozhodnout svými ultimátkami. Pro Inside Games to bylo smutné zakončení hry, která se pro ně vyvíjela opravdu dobře. Navíc v dalším zápase znovu nedokázali využít své dobré early game a prohráli proti SINNERS. Naštěstí je teď zase nějakou dobu nebude čekat žádný z elitních týmů, takže si budou moct odpočinout a nabrat znovu síly a sebevědomí.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.