Přejít k hlavnímu obsahu

Vikurvi předvedli neskutečný rekord! Buď jak oni a ovládni dnes další kolo MČR kvalifikace

21. 10. 2021 | 08:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Další čtvrtek pomalu přichází a to znamená jediné. Opět nás čeká další kolo MČR Squad Series, tak sežeň tým a rychle se zaregistruj v záložce Turnaje, ať máš šanci být jedním z účastníků na pravidelném Mistrovství České republiky v PUBG, které letos vyvrcholí už 11. - 12. prosince.
5. kvalifikace
5. kvalifikace
Zdroj: PLAYzone

Čtvrté kolo pravidelných MČR kvalifikací, které se uskutečnilo minulý týden, doslova ovládl tým Vikurvi. Ve skupině A totiž jeho hráči zvládli neuvěřitelným způsobem vyhrát čtyři z celkových pěti her a k tomu navíc ještě nasbírat úctyhodných 86 killů. Díky tomu se jim tak tentokrát podařilo získat první místo a vyhoupnout se v průběžné kvalifikační tabulce až na krásné třetí místo.

Stříbro si z tohohle kola odnesl celek Dark Tigers, kterému se i přes nepovedenou první hru podařilo vyhrát skupinu B, čímž nahradil střelce Beer Fellas na první příčce celkové tabulky a dostal se tak do průběžného vedení letošní MČR kvalifikace. Třetí tentokrát skončili díky dvěma Chicken Dinnerům hráči Renegades.

Hlasuj pro nás v Křišťálové lupě
Hlasuj pro nás v Křišťálové lupě
Zdroj: PLAYzone

Pokud chceš zopakovat výkon týmu Vikurvi a ukázat všem, že máš na to být tím nejlepším, není nic jednoduššího, než se se svým týmem registrovat do další kvalifikace, která se uskuteční už ve čtvrtek 21. října od 19 hodin večer. Stačí sehnat pořádný squad a trochu potrénovat aim, nic víc k tomu nepotřebuješ. Na samotné MČR postupuje celkem šestnáct týmu, tak se přihlaš a měj šanci být jedním z vyvolených. Kromě toho, že na výherce finálního turnaje čeká titul Mistra České republiky, hrajeme také o prize pool ve výši 80 tisíc korun.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.