Přejít k hlavnímu obsahu

VIKURVI se stávají vítězem podzimního Grunex Masters!

7. 11. 2021 | 19:00 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Kromě první části Vodafone MČR v počítačových hrách, která patřila karetní hře Hearthstone, se o víkendu uskutečnilo taktéž podzimní finále Grunex Maters, ve kterém se utkalo nejlepších 16 týmů. Tento turnaj nám ukázal, jakou formu týmy mají a co musí do MČR zlepšit, jelikož to startuje již za měsíc!
Vítěz grunex Masters
Vítěz grunex Masters
Zdroj: Twitch spajKK

Tento víkend se odehrálo podzimní finále Grunex Masters, které se uskutečnilo ve víkendu od 6.-7.11.2021. Celkem se odehrálo 12 her. Hned v prvním dni nejvíce zářil tým VIKURVI, který vyhrál 3 hry a vybudoval si tak solidní náskok, na dostřel jim však byl tým Burgir, ostatní týmy již dělila větší bodová mezera.

Druhý den začal tým VIKURVI opět dobře a dokázal přidat další dvě vítězství. Před poslední hrou si před Burgirem vybudovali náskok 18 bodů. Bylo jisté, že pouze Burgir je může ohrozit, jelikož týmy na 3. a 4. místě FADEE Gaming a ENTERPRISE ztrácely příliš mnoho bodů. Zajímavou situací byla pozice na 2. až 7. místě, jelikož bodový rozdíl bylo pouze 8 bodů.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

V poslední hře tým Burgir vypadl mezi prvními, čímž bylo jisté umístění prvních dvou týmů, nevědělo se však, kdo je na stupních vítězů doplní. Třetí místo nakonec vybojoval tým ENTEPRISE, poslední hru navíc vyhrál opět VIKURVI. Tento tým tak vyhrál polovinu všech map. Čtveřice hráčů PiXeL1K, Nowikk, KnorkiS a Double se tak stávají vítězi podzimní sezóny Grunex Maters ve velkém stylu!

Nezapomeňte, že již ve čtvrtek 11.11. pokračuje osmá kvalifikace na MČR! registrovat se můžete na tomto odkaze.

Celkové výsledky Grunex Masters
Celkové výsledky Grunex Masters
Zdroj: Grunex
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!