Přejít k hlavnímu obsahu

To vypadá parádně! Známe další detaily o Netflix seriálu ze světa League of Legends

13. 6. 2021 | 15:30 League of Legends
O novém League of Legends seriálu jménem Arcane jsme informovali již minulý měsíc po jeho oznámení. Nyní přinášíme další exkluzivní novinky, společně s novým trailerem.
Arcane
Arcane
Zdroj: Netflix

Pokud chcete o novém seriálu od společnosti Riot Games zjistit víc, koukněte na náš první článek. Další podrobnosti o Arcane byly nyní odhaleny v rámci Netflix“s Geeked Weeku, kdy o seriálu promluvili jeho spoluautoři Christian Linke a Alex Yee.  

Děj se bude odehrávat ve městě Piltover, které je známé jako kulturní centrum kontinentu Valoran, a ve městě Zaun, které leží hluboko v srdci kaňonů a údolí, jež se táhnou až k Piltoveru. Příběh bude vyprávět o místních šampionech, a to nejenom o jejich původu, ale seriál se bude odehrávat také v současnosti.

Arcane
Arcane
Zdroj: Netflix

Jeden z příběhů se bude zabývat vztahem mezi Jinx a Vi. Někteří fanoušci správně odhadli, že se jedná o sestry. Na seriálu Riot Games úzce spolupracuje s pařížským studiem Fortiche, které se již podílelo na několika úspěšných videích jako Get Jinxed, Rise či Pop/Stars. Zkrátka se je na co těšit, podle snímků bude Arcane dobře zpracované i graficky. Mrkněte na trailer a podělte se s námi, co si o novém LoL seriálu myslíte?  

Štítky: Arcane