Přejít k hlavnímu obsahu

Výsledky 4. kola PSL ligy: Entropiq končí, PiXeL1K jde dál

13. 5. 2021 | 16:54 PUBG: Battlegrounds
V pondělí a úterý se odehrálo 4. kolo finské PUBG ligy, kde měli zastoupení i tuzemští hráči. Kromě naších celků se zde objevili i přední týmy, jako Natus Vincere, Heroic nebo Blaze Esports. Konkurence tedy byla opravdu velká. Z každé skupiny do dalšího kola postupovala pouze nejlepší osmička.
PUBG Suomi League
PUBG Suomi League
Zdroj: logo soutěže

Ve skupině 1 se představil tým ENTERPRISE esports, který měl obrovskou smůlu, jelikož jejich IGL marb0 se potýkal s problémy s připojením do hry, z čehož se kluci rozhodli odehrát zbytek turnaje s náhradníkem. Tým bojoval až do poslední hry s reálnou šancí na postup, bohužel týmu ve složení jANYY, Jackuobo, rusye a Maruna utekl postup o 5 bodů.

Group 1
Group 1
Zdroj: PSL

Ve skupině 2 mohli čeští fanoušci fandit nejlepšímu českému týmu Entropiq, který bojoval v klasickém složení Nowikk, Double, Hawki a RedgieBeardo. Bohužel klukům se překvapivě vůbec nedařilo, což znamenalo umístění na 14. místě s propastnou ztrátou 13 bodů na poslední postupovou příčku.

Group 2
Group 2
Zdroj: PSL

V úterní skupině 3 se představili PiXeL1K v týmu WWCD BAD FORMAT a Klimson z mForce, kterému sekundoval jako náhradník další český hráč Duff. Oproti pondělním zápasům se čeští fanoušci mohli radovat, oba týmy s českým zastoupením postoupily dále, takže je opět uvidíme za týden v akci v 5. kole turnaje, které se odehraje 17. a 18. května. K nejlepším 24 týmům ze skupin se přidá taktéž osmička s přímou pozvánkou.

Group 3
Group 3
Zdroj: PSL
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!