Přejít k hlavnímu obsahu

Wild Rift Midseason je tady. Hvězdou domácí scény se můžeš stát i ty!

20. 7. 2021 | 17:40 Wild Rift
Souboje na naší domácí scéně i nadále pokračují. Vyvrcholení dosavadního průběhu celé sezóny bude Samsung Midseason ve Wild Riftu, kde na sebe narazí elitní týmy z celé česko-slovenské scény. Do turnaje se můžete zapojit i vy skrze open kvalifikaci. Jediné, co potřebujete, je chuť hrát, nějaký ten skill a skupina kamarádů, se kterou se budete mít ambice na to porazit nejlepší týmy z naší domácí scény.
Midseason je tady!
Midseason je tady!
Zdroj: PLAYzone

Samsung Midseason se stane hlavním vyvrcholením dosavadní Wild Rift sezóny. Osmička týmů se utká o přímý postup na MČR a body do celkového hodnocení, ze kterého se vybere zbytek účastníků na MČR. První čtyři týmy se kvalifikují skrze open kvalifikace a zbytek bude doplněn pozvanou čtveřicí elitních celků z domácí scény. Těmi jsou STOPWATCH, eSuba, Patres of Love eKoVy.

Open kvalifikace proběhne v pátek 23. července a poběží ve formátu tradičních skupin a poté single elimination play-off. Takže pokud se chcete zúčastnit, tak doporučujeme si toto datum zapsat do kalendáře. Detailní informace k turnaji a registraci samotnou najdete kliknutím na obrázek níže.

Kvalifikace Miseason
Kvalifikace Miseason
Foto: PLAYzone

Nyní už k samotnému Samsung Midseasonu. Základní skupiny proběhnou ve formátu GSL. Zde se každý tým utká v BO3 zápasech, které se v play-off obmění za kompletní BO5 série. Celým turnajem nás ve studiu bude provázet už dobře známá dynamická dvojice Hippowan - Davkouny. Navíc se v průběhu turnaje zastaví i veterán domácí League of Legends scény Mortsche, který svými zkušenostmi doplní již zmíněnou dvojici. O zábavu tím pádem bude na Midseason postaráno. Celý turnaj se odehraje v průběhu dvou dnů a to konkrétně 31. července a 1. srpna.

Úroveň naší domácí esport scény se neustále zvyšuje a tím pádem přichází i daleko atraktivnější prize pooly. Odměny za účast v turnaji jsou tentokrát ty nejzajímavější, jaké jsme zde zatím měli a za tak krátkou dobu, jakou tady Wild Rift je, tak vypadají opravdu lahodně.

Prize pool Wild Rift Midseason:

  • 1. místo - postup na MČR + 10 000 Kč
  • 2. místo - 350 MČR bodů + 5 000 Kč
  • 3. místo - 200 bodů
  • 4. místo - 130 bodů
  • 5. - 6. místo - 90 bodů
  • 7. - 8. místo - 50 bodů

Speciální dík ještě patří firmám DATART a TP-Link, kteří jsou partnery celého Samsung MČR ve Wild Riftu.

Wild Rift Midseason
Wild Rift Midseason
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.