Přejít k hlavnímu obsahu

Začátkem července dorazí do hry nová mapa Taego!

18. 6. 2021 | 17:43 PUBG: Battlegrounds
Před pár dny se na youtube kanále PUBG objevilo video, které oznamuje příchod nové mapy. O jakou mapu se jedná a jak tato mapa vypadá? Může tato mapa prorazit i na kompetitivní scéně? Všechny dostupné informace o nové mapě naleznete v tomto článku.
Nová mapa Taego
Nová mapa Taego
Zdroj: Twitter

Součástí patch notes 12.1 bylo i oznámení, že vývojáři hry plánují vytvořit dvě nové mapy. Samotné PUBG si pro nás připravilo trailer, z kterého je patrné, že první mapa by měla vyjít již 7. července.  Jedná se o mapu s krycím jménem Tiger, přičemž oficiální název mapy by nejspíš měl být TAEGO.

Dle dostupných informací by se mapa měla inspirovat korejským venkovem v 80. až 90 letech 20. století. Jedná se o první velkou mapu (rozměry 8x8) od mapy Miramar, je tedy možné, že tuto mapu uvidíme i v kompetitivním hraní.

Co je ale o dost zajímavější, v této mapě by měla být přidána možnost respawnu hráčů, kteří umřou, ale jejich tým přežije. Dle leaků od uživatele PlayerIGN. by v této mapě měli hráči bojovat v Gulagu o přežití. Mělo by se jednat o podobný princip jako můžeme vidět v battle royal hře od Call of Duty, uvidíme zda tento leak bude pravdivý.

S každou novou mapou přichází nové druhy zbraní a vozidel, na jednom ze screenů z nové mapy je vidět malé letadlo, což vyvolává otázku, zda toto vozidlo hráči budou moci řídit. Pokud vás zajímají ostatní záběry z nové mapy, naleznete je na tomto reddit vláknu.

Nová mapa Taego
Nová mapa Taego
Zdroj: twitter

K samotné mapě vydal video i PUBG tvůrce a streamer WackyJacky, který v necelém patnáctiminutovém videu ukazuje a popisuje záběry z nové mapy. Pokud vám nedělá problém angličtina, určitě doporučuji video zhlédnout.

Jak se vám nová mapa líbí? Myslíte, že má možnost stát se další kompetitivní mapou v PUBG? Dejte nám své názory vědět do komentářové sekce!

Štítky: PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!