Přejít k hlavnímu obsahu

Paráda! ENTERPRISE postupují ze skupiny REPUBLEAGUE z 1. místa, GuardiaN bohužel končí

5. 10. 2021 | 18:50 Counter-Strike 2 Live coverage
Druhá sezóna REPUBLEAGUE TIPOS tento týden hostí svoji třetí skupinu. V ní kromě CZ/SK týmu máme také GuardiaNa, který bude bojovat o úspěch v barvách Singularity. Soupeři jsou ale nemilosrdní a tato skupina patří papírově mezi ty nejvyrovnanější.
Skupina C
Skupina C
Zdroj: REPUBLEAGUE

REPUBLEAGUE TIPOS nabízí ve druhé sezóně parádní prize pool 100 tisíc euro, který si rozdělí čtyři nejlepší týmy. Cesta do finálové fáze ale vede dlouhá, tak se pojďme raději zaměřit na to, co nás čeká nyní. V první dvou skupinách se eSuba a Sampi.Tipsport bohužel rozloučili bez výhry, úspěch naopak zaznamenala ruská sestava české organizace Entropiq. Tím se tedy dostáváme ke skupině C, která opět proběhne v pondělí a úterý.

Jako největší favorit skupiny C by se mohl zdát tým K23, ten se ale po nepostoupení na PGL Major teprve o víkendu rozloučil se svými dvěma nejzkušenějšími hráči. Dva šampiony krakovského Majoru, Daurena 'AdreN' Kystaubayeva a Rustema 'mou' Telepova, by měli nahradit Bogdan 'xsepower' Chernikov a Daniil 'X5G7V' Maryshev. Právě tito dva hráči si v REPUBLEAGUE TIPOS S2 odbydou premiéru, uvidíme, jak moc úspěšnou.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

O postup se budou chtít porvat i další tři týmy, hned ve dvou z nich navíc máme svého zástupce. ENTERPRISE esports mají díky své formě možná vůbec největší šanci na postup do další části turnaje, konkurence ve skupině C ale jejich šance prověří. Třetím týmem do party je totiž zkušená polská smečka Izako Boars a celé uskupení doplňuje Team Singularity. Jde o převážně ruskou sestavu, za kterou střílí Ladislav 'GuardiaN' Kovács.

Podpořit naše zástupce můžete v obou hracích dnech samozřejmě podpořit na streamu, abychom měli komu fandit v play-off. Především pro GuardiaNův tým tohle bude velká zkouška, jestli si zaslouží další chvíle slávy.

REPUBLEAGUE TIPOS S2: Pavouk skupiny C
  Rusko K230      
 Pondělí 16:00   Slovensko ENTERPRISE2   
  Slovensko ENTERPRISE2      
    Úterý 16:00   Slovensko ENTERPRISE 
  Polsko Izako Boars0      
 Pondělí 19:00   Rusko Singularity1   
  Rusko Singularity2      
         
     Rusko Singularity1   
  Rusko K232 Úterý 19:00   Rusko K23 
 Úterý 13:00   Rusko K232   
  Polsko Izako Boars0      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.