Přejít k hlavnímu obsahu

Zerův tým GamerLegion je konečně kompletní, poslední díl skládačky doplnil mladý isak

29. 4. 2021 | 19:45 Counter-Strike 2
GamerLegion se Zerem na palubě nezažívá v poslední době příliš dobré období. Není proto divu, že se vedení rozhodlo posadit na lavičku britské duo Adam9130, dobbo a přivést rumunského talenta iM. Půjdou výsledky konečně nahoru?
iM
iM
Zdroj: Twitter GamerLegion

UPDATE 29. 4.: Změny jsou u konce! GamerLegion oficiálně představují finálního hráče Isaka "⁠isak⁠" Fahléna a jsou tedy konečně kompletní. Tento devatenáctiletý hráč ze Švédska naposled působil v Lilmix, teď před ním ale stojí nová a ještě větší výzva. S novými spoluhráči už stihl odehrát kvalifikaci do uzavřených bojů o slot do Flashpoint 3, kde GL předvedli dobrou hru a chybělo málo, aby postoupili dále. První oficiální zápas v novém působišti pak isak odehraje pravděpodobně až v ESEA Premier S37, kam ale bude jeho celek vstupovat spíše jako outsider, na rozdíl od českých SINNERS.

Celá soupiska GamerLegion vypadá na papíře takto:

 Švédsko Alfred "RuStY" Karlsson
 Švédsko Sean "eraa" Knutsson
 Slovensko Patrik "Zero" Žúdel
 Rumunsko Ivan "iM" Mihai
 Švédsko Isak "⁠isak⁠" Fahlén

 Velká Británie Ashley "ashhh" Battye – trenér


Organizace GamerLegion nedávno oznámila bench in-game leadera Adama „Adam9130⁠“ Ahmada a i nejnovějšího přírůstku Williama „⁠dobbo⁠“ Dobsona. Toto britské duo opouští aktivní soupisku po sérii špatných výkonů od začátku letošního roku. Patrik "⁠Zero⁠" Žúdel a spol. se totiž nachází až na 56. místě světa, čemuž dopomohlo brzké vyřazení z Shadow League Season 1, Snow Sweet Snow 1 a i nedávného Pinnacle Cupu. Jediným pozitivem může být snad jen těsné setrvání v ESEA Premier, kam se urputně snaží dostat i SINNERS.

Pojďme ale zpátky k posazeným hráčům. Adam9130 se k týmu připojil hned na začátku v loňském červenci, kdy organizace kompletně předělávala svoji soupisku. Spolu s ním také přivedla Seana "⁠eraa⁠" Knutssona, Williama "⁠mezii⁠" Merrimana a Patrika "⁠Zero⁠" Žúdela. Sedmnáctiletý dobbo pak dorazil o tři měsíce později a nahradil meziiho, který se připojil ke kolosu Cloud9, což ale po pár měsících dopadlo velmi špatně.

„Po dlouhém zvažování jsme se rozhodli posadit Adama i dobba z naší aktivní sestavy s okamžitou platností,“ uvedl trenér týmu Ashley "⁠ashhh" Battye. „Děláme patřičné kroky k tomu, abychom pomohli týmu překonat špatné a výsledkově slabé období, protože cítíme, že jádro soupisky má potenciál konkurovat na mnohem vyšší úrovni.“

Na lepší časy by se mohlo blýskat s nejnovější akvizicí v podobě Ivana "iM" Mihaia, který hrál dlouhé tři roky v Nexus Gaming, kde za poslední tři měsíce získal pěkný rating 1.15 a byl jedním z klíčových mužů svého celku. Teď se před ním však objevuje nová výzva, kterou bude určitě chtít chytit za správný konec. Kdo se pak stane pátým hráčem, zatím není jasné. Jedno však víme – GamerLegion se chtějí vrátit silnější a dělají pro to určitě maximum! Nejvýše se s tímto jádrem vyšplhali na 43. místo HLTV žebříčku, aktuálně jsou 56.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: GamerLegion
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.