Přejít k hlavnímu obsahu

CS manager?

13. 9. 2006 | 08:44
Update!!! Určitě jste každý z vás přišel někdy do styku s nějakým managerem, ať už sportovním nebo jiným. Ale co takhle se stát manažerem CSkového týmu? Proč ne! Zadávat taktiky svému klanu, vybírat hráče podle skillu do týmu, dělat hompage, trénovat hráče, hledat sponzory, to vše je možné! Zkrátka se stáváte manažerem profesionálního CS týmu. 
Výchozí obrázek

csmanager.gif

Update!!!

Určitě jste každý z vás přišel někdy do styku s nějakým managerem, ať už sportovním nebo jiným. Ale co takhle se stát manažerem CSkového týmu? Proč ne! Zadávat taktiky svému klanu, vybírat hráče podle skillu do týmu, dělat hompage, trénovat hráče, hledat sponzory, to vše je možné! Zkrátka se stáváte manažerem profesionálního CS týmu.

 

Na stránkách http://www3.cs-manager.com/ je vám to umožněno. Jenže... Pokud jste se tešili jako malý kluci, stejně jako já, tak vás asi zklamu. Prozatím není podporována Česká ani Slovenská republika, čiže se nejde registrovat (kontrola IP). Samozdrejmě, že jde IP změnit, ale není nám to co platné, jelikož svůj účet musíme následně aktivovat pomocí sms (za 1euro), která lze poslat jen na číslo danné země. Nezbývá než čekat, že autoři česko-slovensko zařadí co nejdříve, abychom mohli ukojit své choutky i my.

Co vymyslí příště? :)

-------------

Ahojte, sorry že Soptovi kazím článok tak by som chcel upozornit na to že tento manager sa dá hrať aj zadarmo.
Ako je všetkým známe portál esl ma mnoho líg a medzi nimi aj counter strike manager ligu, takže môžete skúsiť svoj managerský talent.

link: http://www.esl.eu/eu/csm/?umlid=main_topgame_2

hawo