Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna v Just Players

23. 8. 2007 | 06:51 Další změna v Just Players
Další hráč opouští team Just Players. Tentokrát je jím KnofF, který se rozhodl následovat LiiLD.Ceho. K tomuto rozhodnutí byl přiveden člnem fóra Naniwou, které poznamenal, že KnofF opouští ESL sestavu Just Players. KnofF je momentálně na finále ENC a nevypadá to, že by již měl nový team.
Výchozí obrázek

Další hráč opouští team EU Just Players. Tentokrát je jím ŠvédskoOrc KnofF, který se rozhodl následovat Švédsko LiiLD.Ceho. K tomuto rozhodnutí byl přiveden člnem fóra Naniwou, které poznamenal, že KnofF opouští ESL sestavu Just Players. KnofF je momentálně na finále ENC a nevypadá to, že by již měl nový team.

KnofF do tohoto teamu vstoupil, když se Just Players odtrhlo od Čína World Elite a rozhodli se jít vlastní cestou. Byl třetím Švédským hráčem společně s LiiLD.Cem a Madfrogem. V tu dobu prohlásil: "S LiiLD.Cem jsme velmi dobří přátelé a on mě vždy podporoval. Takže si myslím, že je dobré být v teamu s ním.".

Just Players tedy v krátké době ztratili dva klíčové hráče. Jejich sestava teď vypadá takto:

Bulharsko JuSt.DieSeL Bulharsko JuSt.Shocker Bulharsko JuSt.Jack Švédsko JuSt.MaDFroG USA JuSt.SonKiE Bulharsko JuSt.Bro Bulharsko JuSt.Shadow