Přejít k hlavnímu obsahu

DEV7L: Chceme vyhrát vše, co půjde

14. 10. 2016 | 22:01 Counter-Strike 2
Už tuto sobotu se uskuteční v rámci akce Red Bull Ultimátní Hráč 2016 i LAN finále PLAYzone lig. Po boku ambassadorů jako je Dev1 nebo CzechCloud si zahraje nejlepší česká a slovenská špička o titul krále druhé sezóny.
Výchozí obrázek

Už tuto sobotu se uskuteční v rámci akce Red Bull Ultimátní Hráč 2016 i LAN finále PLAYzone lig. Po boku ambassadorů jako je Dev1 nebo CzechCloud si zahraje nejlepší česká a slovenská špička o titul krále druhé sezóny.

Ve čtvrtém a posledním rozhovoru jsme si vzali do horkého křesla aktuálně jednoho z nejlepších tuzemských hráčů Patrika "DEV7L" Stuchlíka. Český reprezentant má společně s ROG.eXtatus úspěšný podzim. Vítězství na MSR v Bratislavě a následné opanování For Games turnaje v Praze je pasovala do pozice jednoznačných jedniček. Jak se ale chystají na LAN finále a jak na MČR, kde budou obhajovat titul?

Patriku, předem bych ti chtěl pogratulovat k titulu z MSR a For Games. Máte docela perný měsíc, což?

Díky ti. Momentálně máme, přece jen je to teď jedna LAN-ka za druhou.

Jak se teď ohlížíš za turnajem v Polsku?

V Polsku nás bohužel limitovaly ty 60Hz monitory. Díky tomu jsme nemohli podat výkon, jaký jsme chtěli. Chystáme se ale do Polska znovu a chceme to napravit. 

Na MSR i na FOR Games jste zničili všechny své soupeře agresivní hrou. Budete v tom pokračovat i nyní na LAN finále lig?

Ano, jsme za to rádi. Vyhráli jsme vlastně všechny LAN-ky, co teď v poslední době byly a určitě v tom chceme pokračovat i nadále.

Jak bys zhodnotil průběh druhé sezóny PLAYzone ligy? V celém průběhu jste prohráli jen jednou (proti eSubě) a jednou remizovali (proti Fraternitas). Oba týmy potkáte nejspíš i na LAN finále. Budete se nějak speciálně připravovat?

Nepřipravujeme se na akci u nás,ale makáme každý den a trénujem co to dá, aby jsme se pořádně sehráli. Od té doby, co  k nám přišel queztone hrajeme úplně jinou hru. On je náš nový IGL a hlavně díky němu nám to jde čím dál tím lépe.


ROG.eXtatus na FOR Games s manažerem Barnym

Mnozí si aktuálně myslí, že jste neporazitelní a chybí vám už jen obhájit titul MČR a prorazit v zahraničí. Chystáte se před MČR ještě něco velkého odehrát, nebo budete po LAN finále nabírat síly?

Hned po finále PLAYzone lig nás čeká v Polsku show-match. Tam jedeme s jasným cílem - vyhrát. Připravíme rozhodně nejvíc jak jen to půjde. Zároveň ale chceme zahrát naší hru, na kterou jsou fanoušci zvyklí. Co se týká MČR, tak určitě chceme obhájit titul znovu, je to lákavé. Snad se nám to i podaří.

Návrat queztona do týmu byl nejen pro vás asi hodně důležitý krok, že? Přece jen byl na zkouškách v HellRaisers a ty si po jeho boku vyhrál MČR.

Návrat Queztona bylo pro nás něco úžasného a hlavně je to můj dobrý kamarád. Hrál jsem s ním už v minulosti delší dobu, a já doufám, že společně obhájíme titul MČR. Queztone je skvělý IGL a jednou z jeho předností je, že má hromadu zkušeností. Abych byl upřímný, tak nám i nějakou dobru trvalo, než jsme se sehráli, jelikož bez něj jsme hráli úplně jinak. Teď se pomalu sehráváme a doufám, že díky němu budeme jen růst. 

Květnové LAN finále jste ovládli v naprosté pohodě, takticky jste si ale zvolili eSubu do prvního kola znovu. Proč začínáte, pro vás asi nejtěžším zápasem?

Co se týká našeho picku na toto LAN finále ligy, tak musím říct, že se nebojíme nikoho a taky konečně bude ve finále někdo jiný než jen ROG.eXtatus a eSuba. Nechme se teda překvapit, jak to nakonec dopadne!

MČR se kvapem blíží, myslíš, že tyto čtyři týmy se dokážou probojovat i do semifinále v Brně?

Určitě se můžou probojovat pokud budou makat a hrát jako tým.

ROG.eXtatus
{#Česká Republika} Patrik "DEV7L" Stuchlík
{#Slovenská Republika} David "FROZEN" Čerňanský
{#Slovenská Republika} Michal "KETUBOR" Csontoš
{#Česká Republika} Jindřich "ZEDKO" Chyba
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnatko

Statistiky po základní části

  • 37 bodů za 12 výher a 1 remízu
  • Pouze 1 prohra
  • 2. nejvyšší počet vyhraných kol - 199
  • Tip na umístění - 1. místo

 

Štítky: finále, lan, PLAYzone, PZL