Přejít k hlavnímu obsahu

EXORS Gaming a trojice nových karbaníků

5. 6. 2017 | 17:22 Hearthstone
Po zajímavé CS:GO akvizici získává vedení EXORS Gaming také novou Hearthstone sekci.
Výchozí obrázek

Po zajímavé CS:GO akvizici získává vedení EXORS Gaming také novou Hearthstone sekci.

Svoji premiéru si tři hráči v nových barvách zažili ve čtvrtek na Samsung Galaxy MČR Nightcupu #133. Nejlépe se zde dařilo Martinu 'martinzmarsu' Pajrovi, který po třech čistých sérií padl ve čtvrtfinále 2:3 proti ecoovi z eSuby. Bývalý hráč Inaequalis nebo Divinity se v EXORS potká se svým bývalým spoluhráčem Patrikem 'BloodytracK' Novákem. Tomu se spolu s třetím do party Tomášem 'TheCake' Koláčkem ve čtvrteční premiéře příliš nevedlo.

Jedním z hlavních cílů tohoto tria je boj o Vodafone MČR v Hearthstone, kde pro letní cyklus drží díky stabilním výkonů aktuální třetí pozici právě Martin z jiné planety. Na hráče EXORS se můžeme jistě těšit nejen na online turnajích, ale i na nejbližších LAN akcích na našem území.

Hearthstone tým EXORS Gaming:

{#Česká Republika} Martin 'martinzmarsu' Pajr
{#Česká Republika} Patrik 'BloodytracK' Novák
{#Česká Republika} Tomáš 'TheCake' Koláček

Zdroj: exors.cz
Štítky: EXORS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.