Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas rozšířují HS sekci o čtyři hráče!

12. 9. 2016 | 14:57 Hearthstone
V posledních týdnech se dějí na české scéně všelijaké přesuny, další kapitolu napíší hráči Fraternitas v čele s kapitánem Pt44hem.Narozdíl od dřívějších měsíců není o Fraternitas zase tolik slyšet, v takové PLAYzone lize je pouze meyger, kterému se navíc příliš nedaří. Kapitán Daniel 'Pt44h' Kýr však v létě sledoval celou scénu a nyní oficiálně do své sekce přidává hned čtyři nové akvizice.
Výchozí obrázek

V posledních týdnech se dějí na české scéně všelijaké přesuny, další kapitolu napíší hráči Fraternitas v čele s kapitánem Pt44hem.

Narozdíl od dřívějších měsíců není o Fraternitas zase tolik slyšet, v takové PLAYzone lize je pouze meyger, kterému se navíc příliš nedaří. Kapitán Daniel 'Pt44h' Kýr však v létě sledoval celou scénu a nyní oficiálně do své sekce přidává hned čtyři nové akvizice.

Hned trojice hráčů příchází do Fraternitas z konkurenčního Teamu Universe, jehož řady tak utrpí opravdu nepěkné rány. Fello, NatureLord i GIFO jsou třemi hráči, jenž mají slušnou šanci postoupit na letošní Mistrovství ČR a navíc spolu úzce spolupracují při turnajové přípravě. Fello je v MČR klasifikace aktuální osmý, další dva zmínění budou v pondělí bojovat o postup na LAN finále II. sezóny PLAYzone ligy. Pro přenos posledního kola se tak opět dostaneme do situace, kdy budou v lize bojovat hned tři zástupci Fraternitas.

Po odchodu Scruffyho do eSuby tak Fraternitas opět nabývají na síle, čtvrtým do party je bývalý hráč Dark Tigers nebo NecroRaisers Jan 'Honza99' Schwarz. Právě Honza ve své nedělní premiéře pod kapucí ovládl online turnaj Fujitsu ligy, kde ho na stupních vítězů doplnil kapitán Pt44h a další posila GIFO. "Noví" Fraternitas tak začali svoji další éru více než dobře.

Detaily ke změnám v týmu prozradil sám kapitán Daniel 'Pt44h' Kýr:

"I před odchodem Scruffyho byla Hearthstone sekce značně neaktivní a jeho přestup tento fakt ještě zhoršil. Nynější hráči FTS hru hrají jen minimálně a proto jsem se rozhodl, že je čas přivést do týmu nějaké nové tváře, aby se věci pohly správným směrem. Dlouho jsem přemýšlel koho oslovit - aktuální HS scéna vypadá tak, že se jen týmy přetahují o "zaběhlé" hráče, všichni se pak za to navzájem trashtalkují a téměř nikdy nevidíme nové tváře. Tímto směrem jsem rozhodně pokračovat  nechtěl - přeci jenom je potřeba to trochu obnov, protože tímhle tempem by za pár měsíců vůbec žádná česká turnajová scéna nemusela existovat.

podstatě celé léto jsem sledoval aktivitu a výsledky na českých turnajích a do oka mě padla trojice Fello, GIFO, NatureLord z Teamu Universe. Fello je na tom dobře v MČR bodování, GIFO i Nature jsou v PLAYzone lize a GIFO také v top 16 Fujitsu ligy. Původně jsem myslel, že oslovím jen Fella, ale nakonec jsem se rozhodl pro celou trojici, protože vím, že spolu všichni spolupracují. Poslední příchozí Honza z bývalého týmu Dark Tigers má také stabilní výsledky a jsem s ním celkově dost v kontaktu. Se všemi nově příchozími jsem se domluvil na "zkušební době", ve které mají šanci ukázat, že jsou kvalitními hráči a přesvědčit mě o tom, že můj pick byl správný, zároveň to samé platí pro stávající FTSáky - pokud mají pořád chuť hrát a dokáží být aktivní, v sekci zůstanou. Každopádně doufám, že se nově příchozím u nás bude líbit a přeji hodně štěstí."

Kompletní sestava Fraternitas:

{#Česká Republika} Daniel 'Pt44h' Kýr
{#Česká Republika} Ladislav 'meyger' Majer
{#Česká Republika} Roman 'Romasik' Paták
{#Česká Republika} Tomáš 'VanillaTitan' Richter
{#Česká Republika} David 'Fello' Sobala
{#Česká Republika} Michal 'GIFO' Trávníček
{#Slovenská Republika} Matúš 'NatureLord' Hodermarský
{#Česká Republika} Jan 'Honza99' Schwarz

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.