Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners zkoušejí štěstí s novým týmem

15. 1. 2018 | 16:28 Counter-Strike 2
Okurková sezóna se pomalu chýlí ke svému konci a fanoušci domácí CS:GO scény očekávají jediné, oficiální oznámení o změnách v sestavách či úplně nových týmech. První je na světě!
Výchozí obrázek

Okurková sezóna se pomalu chýlí ke svému konci a fanoušci domácí CS:GO scény očekávají jediné, oficiální oznámení o změnách v sestavách či úplně nových týmech. První je na světě!

Organizace Gunrunners zažila krušný podzim, kdy nejprve její bývalá sekce těsně na MČR nepostoupila, následně se však podařilo ulovit tým Pyctophobia, který se mezi elitní osmičku probojoval díky famóznímu závěru sezóny. Na finálovém turnaji MČR 2017 se bohužel nepodařilo vyhrát jediný zápas a ani tentokrát nezískali Gunrunners vytouženou Counter-Strikovou medaili.

Nejznámější tváří nových Gunrunners je garzeN, který vystřídal již několik dresů (na fotce úplně vpravo)

Do roku 2018 vstoupí organizace s více než osmiletou historií s novým týmem, v jehož čele je věčný talent naší scény Dávid 'garzeN' Hrušovský. Toho jsme v minulosti viděli hrát v barvách eEriness, Team Universe a naposledy zkoušel štěstí u Teamu Brute. Nikde mu to však dlouho nevydrželo, což jeho růst značně brzdí. Dle svého vyjádření na fanpage sám doufá, že mu týmové hraní s novou sestavou konečně vydrží. Snad se tedy nedočkáme brzkého rozpadu (#týdenmax).

Po boku garzeNa uvidíme u Gunrunners střílet Juraje 'Nelv1' Minára, loni působícího například v Majestic Lions, Adama 'ZeD' Bartka, jenž na loňském MČR vybojoval bronz v barvách Dark Tigers, nebo Marka 'f1ndus' Kocúra, po větší část roku 2017 hrajicího za Pyctophobii. Udělat si jméno na domácí scéně se bude snažit pátý slovenský hráč do party, Martin 'INCC' Shinwari.

Složení týmu Gunrunners.AOC:

{#Slovenská Republika} Dávid 'garzeN' Hrušovský
{#Slovenská Republika} Juraj 'Nelv1' Minár
{#Slovenská Republika} Adam 'ZeD' Bartko
{#Slovenská Republika} Marek 'f1ndus' Kocúr
{#Slovenská Republika} Martin 'INCC' Shinwari

Zdroj: @garzencs
Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.