Přejít k hlavnímu obsahu

Kaparzo přestupuje do eSuby!

9. 6. 2012 | 21:00 Counter Strike: Source
Podle MČR klasifikace druhý nejlepší český celek se rozhodl po pár měsících pozměnit sestavu.Poslední změnou v kádru eSuba.INTEL byl příchod Matouše 'pussyhead' Urbana, který doplnil pětici v listopadu loňského roku. Po jeho příchodu čítala sestava celkem šest hráčů, avšak v posledních měsících ani to nestačilo k vyšší aktivitě hraní.
Výchozí obrázek

Podle MČR klasifikace druhý nejlepší český celek se rozhodl po pár měsících pozměnit sestavu.

Poslední změnou v kádru eSuba.INTEL byl příchod Matouše 'pussyhead' Urbana, který doplnil pětici v listopadu loňského roku. Po jeho příchodu čítala sestava celkem šest hráčů, avšak v posledních měsících ani to nestačilo k vyšší aktivitě hraní.

Novou akvizicí do sestavy eSuby je teď již bývalý sniper Authority Gaming David 'Kaparzo' Lacina, který tak bude mít v eSubě mít šanci naplno ukázat svoji perspektivitu, jelikož u AG navíc zastával pozici ingame lídra.

Když někdo do týmu přichází, tak většinou musí tým i někdo opustit. Tentokrát padl "černý petr" právě na výše zmíněného pussyheada, který se tak po půlroce loučí s eSubou. Poslední změnou je výměna Dmitryho 'whisp' Grebennikova za Martina 'nub1um' Lelka na pozici šestého hráče.

Vyjádření lídra týmu Štěpána 'hops' Jirouta:

Po dlouhé inaktivitě způsobené maturitami, státnicemi, celkově školou se konečně nachýlil čas začít opět řádně trénovat a upevnit si pozici české jedničky. Bohužel, jak už to často bývá, ani nám se nevyhnuly nutné hráčské změny. Z důvodu časové indispozice se Dmitry nemůže účastnit letních LAN  akcí,na kterých se budeme chtít ukázat a celkově už není v jeho možnostech se hře věnovat tolik, kolik je potřeba. Proto jsme se rozhodli naše řady doplnit o dnes již bývalého hráče Authority gaming Davida "Kaparza" Lacinu.

Osobně doufám, že tato změna nám přinese dostatek sil a motivace vrátit český tým do popředí evropské scény. David si už po delší dobu udržuje stabilní výkonnost a je rozhodně v jeho možnostech se díky dobrému vedení dostat v herní výkonnosti ještě výše a rozvinout tak svůj herní potenciál.

Další změnou je i návrat Martina Nubiuma Lelka z pozice šestého hráče do základní pětky. Bohužel naše řady opouští Matouš pussyhead Urban. 

Tímto bych Matoušovi poděkoval ze odvedenou práci a přeji mu mnoho štěstí v budoucnu.

Vyjádření Davida 'Kaparzo' Laciny:

Přestup z Authority gaming do eSuby je pro mě nový krok dopředu, doufám že si s klukama budeme rozumět a podávat ty nejlepší výsledky. Je to určitě pro mě težké rozhodnutí, ale už jsem se rozhodl, klukům z Authority gaming bych rád popřál hodně štěstí aby našli náhradu a dotáhli to všechno do konce jak bylo plánováno. Děkuju jim za krásných 8 měsíců že jsem s nima mohl hrát, plno zážitků ze zahraničních lanů a dalších. Dále bych poděkoval hopsovi za oslovení a nabídku.

Nynější sestava eSuba.INTEL:

{#Česká Republika} Štěpán 'hops' Jirout
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Daniel 'addrid' Navrátil
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzman
{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina

{#Ruská federace} Dmitry 'whisp' Grebenikov

Zbylá sestava Authority Gaming:

{#Česká Republika} Patrik 'FLash' Žižka
{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Jan 'showy' Novák
{#Česká Republika} Jaroslav 'Vanto' Dudla

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.