Přejít k hlavnímu obsahu

Nardeus se kvalifikoval na Mid-Season Invitational

25. 4. 2015 | 21:06 League of Legends
Turecký tým Besiktas eSports Club se díky vítězství ve WildCard Tournamentu probojoval nad Mid-Season Invitational, v akci uvidíte také Tomáše 'Nardeus' Maršálka!Aleš 'Freeze' Kněžínek už nebude jediným českým Marksmanem, který ukáže své kvality celému světu. Tomáš 'Nardeus' Maršálek se se svým týmem tento víkend probojoval na mezisezónní turnaj Mid-Season Invitational, kde se kromě Besiktase ukáží nejlepší týmy všech regionů po celém světě, od Ameriky přes Evropu až do Jižní Koreje a Číny.
Výchozí obrázek

Turecký tým Besiktas eSports Club se díky vítězství ve WildCard Tournamentu probojoval nad Mid-Season Invitational, v akci uvidíte také Tomáše 'Nardeus' Maršálka!

Aleš 'Freeze' Kněžínek už nebude jediným českým Marksmanem, který ukáže své kvality celému světu. Tomáš 'Nardeus' Maršálek se se svým týmem tento víkend probojoval na mezisezónní turnaj Mid-Season Invitational, kde se kromě Besiktase ukáží nejlepší týmy všech regionů po celém světě, od Ameriky přes Evropu až do Jižní Koreje a Číny.

Ve WildCard Tournamentu se kromě Besiktas, jakožto vítěz turecké LCS, ukázaly také týmy z Brazílie, Chile, Thajska, Japonska, Austrálie a Ruska. V základní části se týmy utkaly každý s každým a Besiktas eSports Club postoupil jen tak tak se skórem 3-3 ze třetího místa.

V play-off ale Nardeova parta ukázala svoji velkou sílu. Skvělé výkony jednotlivců i celého týmu přinesly své ovoce a v semifinále dostali nářez hráči z Bangkok Titans (3-0). Finálový zápas byl také velice zajímavý a ikdyž brazilští INTZ eSports urvali první hru, poté si to už Besiktas pohlídal a celou pětici tak uvidíme na 2015 Mid-Season Invitational.

Kromě Nardeova Besiktase známe už také několik dalších účastníků tohoto mezisezónního turnaje. V akci uvidíme vítěze evropské i americké LCS, tedy fnatic a Team SoloMid, z Taiwanu to pak budou ahq eSports. V Jižní Koreji a Číně se čeká na vítěze finálových duelů - SK Telecom T1 vs. GE Tigers, a Edward Gaming vs. LGD Gaming. Nardeuse čeká velkolepá show!

Zdroj: Leaguepedia
Štítky: Besiktas, lcs, Nardeus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.