Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers opět s novou CS:GO sestavou

6. 4. 2018 | 16:42 Counter-Strike 2
Ani jsme vás nestihli obeznámit se situací, kvůli níž se rozpadla bývalá CS:GO sekce NecroRaisers, a tahle organizace s více než dvacetiletou historií představuje novou pětici.
Výchozí obrázek

Ani jsme vás nestihli obeznámit se situací, kvůli níž se rozpadla bývalá CS:GO sekce NecroRaisers, a tahle organizace s více než dvacetiletou historií představuje novou pětici.

Kapitánem nových NecroRaisers je Samuel 'OxidE' Krajčík, který stál u zrodu týmu s názvem My děti ze stanice ZOO v měsíci březnu. Na online turnajích se tato parta nejevila vůbec špatně a mimo jiné dokázala postoupit na měsíční finále MČR turnajové série. Kromě toho se hráči snažili probojovat do 1. COOL ligy, kde překvapili například Dark Tigers, ale závěrečný krůček se nepodařil. I tak jsou ale tyhle výsledky jistým příslibem do budoucna, pokud spolu kluci vydrží.

Co se týče samotného složení, tak v sestavě najdeme Davida 'nAchy' Nacházela, který si v barvách NR krátké zastřílel již v minulém roce. Podobně jako OxidE se například i Josef 'articles' Kuman již nějaký ten měsíc potuluje na scéně, ale pro celou tuhle sestavu bude tohle dosud největší šance prorazit na scéně. „Ako je zvykom, aj my sa budeme snažiť postúpiť na MČR a absolvovať všetky nadchádzajúce online a offline akcie, aké nám táto sezóna ponúkne,“ uvedl v oficiálním prohlášení kapitán OxidE a doplnil: „Dúfame, že budeme ďalej podávať stabilné výsledky a aktívne súperiť o prvé miesto v MČR rebríčku a hájiť organizáciu NecroRaisers.“

Nová sestava pod křídly NecroRaisers:

{#Slovenská Republika} Samuel 'OxidE' Krajčík
{#Česká Republika} David 'nAchy' Nacházel
{#Česká Republika} Josef 'articles' Kuman 
{#Česká Republika} Kryštof 'MAJKYS' Hejna
{#Česká Republika} Kryštof 'Shofex' Hajdík

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.