Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme týmy na MČR

5. 10. 2013 | 22:17 Dota 2
Finále letošního roku už je tu, a přesto, že se vyskytlo ke konci mnoho peprných záležitostí, známe finálovou čtyřku, která bude bojovat o hodnotné ceny! Mojí milou povinností, samozřejmě s pomocí Slunicka a xarce, je tedy nyní týmy představit!
Výchozí obrázek

Finále letošního roku už je tu, a přesto, že se vyskytlo ke konci mnoho peprných záležitostí, známe finálovou čtyřku, která bude bojovat o hodnotné ceny! Mojí milou povinností, samozřejmě s pomocí Slunicka a xarce, je tedy nyní týmy představit!


{#Česká Republika} iNfernity Gaming
1

Momentální TOP1 u nás. Od odchodu z SGC se sestava trošku změnila, ale pořád jí drží stabilní hráči, kteří spolu hrajou už víc jak roky, a to hraje teamu hodně do karet. Jejich agresivní styl společně s výběrem toho nejlepšího u nás, je smrtelná kombinace pro každého soupeře. Tento rok team iNfernity ještě na žádné akci u nás neprohrál a neskočil jinak, než první což mluví za vše.

Sestava: craNich, prof.headshot, idefix, oFFak, tulex

{#Česká Republika} eEriness
2

Tento team byl před MČR velkou neznámou. Po banu vlada se diskutovalo o tom, zda team bude vůbec ještě pokračovat dál, ale jeho náhrala Hroso ukázal také kvality a team pokořil ve finále favority kvalifikace bývalý team eEriness 2-1, a přesto že je to černý kůn soutěže, by mohl pomýšlet na umístění v TOP3. Ale bude to náročné a bude to chtít velmi silný team play. 

Sestava: macbull, eNtyck, LegendCube, vlado, ryba

{#Česká Republika} nEophyte
3

Tento team je pro každého trošku otazník. I přesto, že jsou v něm velmi kvalitní hráči, se momentálně potýká s trošku sporným herním výkonem. Osobně si myslím, že team dokáže na lanu potrápit, ale jak team e-buddies tak sneake jsou schopní jej porazit, takže to bude boj o každý bod.

Sestava: paja, Vilik, Iacek, Tonc1, c1RcA

{#Česká Republika} e-Buddies
4

Team, který se dostal do MČR jako čtvrtý. Dokázali hodně překvapit, když ve finále LB porazili team ex-eEriness, který se tak na akci nepodívá, což je vzhledem k tomu, že byl považován za největší konkurenci teamu iNfernity, velkým překvapením. Tudíš e-buddies určitě dokážou zahrát, a třeba i ukázat své kvality na lanu.

Sestava: karofacek, sajgon, fataLLik, kikon, zabijak

Jako malý bonus si pak xarc připravil krátký rozhovor s kapitánem nEophyte, pájou.

Kapitána Pavla "paja" Řehořeka, ktorý má 22 rokov a pochádza z Brna, som vyspovedal ohľadne histórie tímu a o tom, aký má názor na situáciu na MČR.


Ahoj paja, prejdem hneď k veci - si kapitánom nEph - ako dlho spolu hráte? Trávite čas aj inak než len hraním Doty?

Hrajeme spolu asi rok - tak nějak - s pauzama. Většinou se známe z reallifu, takže chodíme na pivo občas a jinak sedíme na TS a kecáme. :D

Najľahší a najťažší súper na MČR podľa vás? Prípadne nejaký favorit a outsider?

Nejméně se bojíme asi eBuddies a nejvíce asi iNfernity - ale tak nebojíme se asi nikoho.

Máte aj nejaké rituály pred turnajom?

Náš týmovej rituál je většinou asi cígo, občas nejaký to cígo + něco :D a asi klídek a pokec o tom, jak bude hra vypadat.

Pripravovali ste sa nejak špeciálne kvôli MČR? Beriete to s nadhľadom alebo ste seriózni v takýchto veciach?

Snažíme se trénovat, ale jelikož pracujem většinou, tak je to těžký, ale chystáme bootcamp pár dní před MČR, tak posnažíme se tentokrát být seriózní narozdíl od ostatních akcí. :D

Bude mať Vilík svoju medicínu, ktorá mu bude pomáhať myslieť?

Na toto jen 420 blaze it. :D



Děkuji tímto všem čtenářům za pozornost a doufám, že velkou část z nich potká náš tým buď přímo na MČR, a nebo alespoň doma, převážně prostřednictvím Slun1cka na vašich LCD-čkách. 

 

Štítky: DotA 2, MČR, týmy