Přejít k hlavnímu obsahu

Team EG: royle za da_bears

6. 11. 2006 | 17:44
Poslední týden jakoby z oka vypadl prázdninové bouři přestupů v mnoha světových klanech. Ani začátek týdnu tohoto nevypadá na to, že by se měla situace nějak změnit. Zatím posledními nešťastlivci, kteří byli nuceni sáhnout po změně kádru jsou kanadští Evil Geniuses. Ty si jistě řada z Vás pamatuje z nedávného WCG, kde dokázali pořádně zatopit například pozdějšímu finalistovi, švédskému klanu NiP.
Výchozí obrázek

Poslední týden jakoby z oka vypadl prázdninové bouři přestupů v mnoha světových klanech. Ani začátek týdnu tohoto nevypadá na to, že by se měla situace nějak změnit. Zatím posledními nešťastlivci, kteří byli nuceni sáhnout po změně kádru jsou kanadští kanada.gif Evil Geniuses. Ty si jistě řada z Vás pamatuje z nedávného WCG, kde dokázali pořádně zatopit například pozdějšímu finalistovi, švédskému klanu svedsko.gif NiP.

Další soutěží, které se EG po WCG zúčastnili, byla WCG Pan American. Na to přicestovali s hráčem JMC|Royle, který byl vyslán jako náhrada za nemocného da_bearse.

EG dnes oznámilo, že legendární Erik da_bears Stromberg, se do týmu již nevrátí a zůstane u usa.gif zEx, se kterými již pár týdnů také hrál. Vedení EG rychle využilo toho, že royle nemá u usa.gif JMC uzavřenou smlouvu a přetáhli ho k jeho radosti do svého týmu.

Line-up EG:

kanada.gif Lin
kanada.gif Red Dragon
kanada.gif bl00dsh0t
kanada.gif Royle
kanada.gif black panther

Line-up Jax Money Crew:

usa.gif zid
usa.gif hanes
usa.gif exodus
usa.gif Des1re

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF