Přejít k hlavnímu obsahu

Tým TR končí

18. 8. 2007 | 18:16 Counter Strike 1.6 Tým TR končí
Včera oznámil svůj konec tým  TR, jehož hráče jste mohli vidět hájit čínskou vlajku například u zápasu se slovenskýma "fučkama" na letošním ESWC.Tým vznikl v roce 2003 a má za sebou mnoho úspěšných akcí (hlavně LAN). Přestože management nebyl schopný rozpuštění všech squadů týmu komentovat, manažer  Dan "Ray" Wang z teď již bývalého  TR.victory uvedl, že za tímto stojí finanční problémy.
Výchozí obrázek
Včera oznámil svůj konec tým cina TR, jehož hráče jste mohli vidět hájit čínskou vlajku například u zápasu se slovenskýma "fučkama" na letošním ESWC.

Tým vznikl v roce 2003 a má za sebou mnoho úspěšných akcí (hlavně LAN). Přestože management nebyl schopný rozpuštění všech squadů týmu komentovat, manažer cina Dan "Ray" Wang z teď již bývalého cina TR.victory uvedl, že za tímto stojí finanční problémy.

"Je obtížné ovládat hráče a za poslední rok společnost mnoho nabídla aniž by jí to jakkoliv vynášelo - to vedlo k rozpuštění týmu," řekl Wang NiceZ.com.

Osud obou CS squadů, které působily v tomto týmu, je nejasný. Hráči WarCraftu3, cina Acecina Wulincina stone, se ale přihlásili do týmu cina Colorful.


cina TR.victory:

cina Nan "prom1se" Wang
cina Zheng “Rap” Zhang
cina Zhi "3#" Li
cina Biaohong "Rita" Huang
cina Zhen "Stoic" Xiao

cina TR.united:

cina Bin "Frozen" Yang
cina Gang "Ayumi" Fu
cina Chao "Goodrifle" Xue
cina Xiaoyu "xpy" Zhao
cina Jing "JP" Feng