Přejít k hlavnímu obsahu

UNI.Levi: Všichni chceme strašně porazit eSubu

17. 8. 2017 | 22:18 Counter-Strike 2
Do třetice všeho dobrého tu pro vás máme rozhovor s vítězem kvalifikačního turnaje. Trust.Universe se sice ve finále s eSubou kvůli jinému programu soupeře neutkali, i tak si odnášejí finanční odměnu 5 000 Kč a lepší seed do hlavní části turnaje. My jsme si po postupu krátce popovídali s jednou z nejnovějších tváří Universe Lukášem 'Levi' Bouřou.Do ligy jste postoupili až na třetí pokus. Co stálo za předchozími neúspěchy Universe?
Výchozí obrázek

Do třetice všeho dobrého tu pro vás máme rozhovor s vítězem kvalifikačního turnaje. Trust.Universe se sice ve finále s eSubou kvůli jinému programu soupeře neutkali, i tak si odnášejí finanční odměnu 5 000 Kč a lepší seed do hlavní části turnaje. My jsme si po postupu krátce popovídali s jednou z nejnovějších tváří Universe Lukášem 'Levi' Bouřou.

Do ligy jste postoupili až na třetí pokus. Co stálo za předchozími neúspěchy Universe?

V první kvalifikaci jsme se utkali proti Eclot Gaming na mapě Nuke, na které jsme mysleli, že je dokážeme porazit. V té druhé nás porazili kluci z NecroRaisers na mapě Cache. Tento pick se našemu teamu moc nelíbil, jelikož to není náš styl mapy.

Kdo byl vaším nejtěžším soupeřem v průběhu třetí kvalifikace?

V pavoukovi jsme chytili hodně dobrých týmů, ale největším soupeřem jsme si byli my sami, jelikož nemáme dostatek zkušeností a nedokázali ukončovat téměř vyhrané hry.

Co bylo vaším hlavním postupovým klíčem? Týmová spolupráce nebo naopak individuality?

Preferujeme týmovou spolupráci, kterou nám poskytla mapa Inferno, na které je důležitější správná koordinace než individualita.

Mrzí vás, že jste si nemohli poměřit síly ve finále s eSubou?

Ano, docela nás to mrzelo, jelikož všichni z týmu chceme eSubu strašně moc porazit a chtěli jsme si zahrát finále. Bohužel měla eSuba jiný program a nedostavila se včas. Většině z nás se nechtělo hrát do půlnoci, protože někteří vstávali do práce.

Nyní již známe kompletní složení hlavní části ligy. Na jakého soupeře se nejvíce těšíš či koho se nejvíce obáváš?

Nejvíce se těším hlavně na eEriness, kterým máme co vracet po vyřazení na PG WAY, a na eSubu, jelikož ji chceme porazit a eLiVe s Lastíkem chtějí prostě vyhuntit Frediho. Nejvíce se obáváme eXtatus, protože jsme proti nim v této sestavě ještě nehráli a nevíme, co od nich můžeme očekávat.

Máte nastavený nějaký cíl, kterého byste v ROG COOL lize chtěli minimálně dosáhnout?

Minimálně jsme si s týmem řekli, že skončíme v TOP4, nejlepší by ale samozřejmě bylo ligu vyhrát.

Jak často s týmem trénujete přes léto? Chystali jste se na kvalifikaci nebo až na hlavní část ligy?

Snažíme se trénovat každý den co nejvíce, jak individuálně, tak i týmově, abychom dosáhli co nejlepších výsledků.

Ty jsi do Universe zamířil teprve před měsícem, kdy o tobě bylo slyšet poprvé. Jak se tvůj přestup zrodil?

Prvně jsem působil v barvách Iron Branch a často jsme se potkávali, díky tomu mě posléze kapitán Teamu Universe kontaktoval a nabídl mi místo, které jsem následně přijal.

Opakované změny Universe trápily, nyní je jim snad už konec. Jaké máte s týmem cíle pro letošní sezónu?

Nejdůležitějším cílem na této scéně je se nerozpadnout. Budeme se ale snažit podávat co nejlepší výkony, jak na CZ/SK scéně, tak i v Evropě.

Díky moc za rozhovor, ať se daří v lize!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.